27. 10. 2020

Netflix chystá další pecku - vytvoří seriálový Assassin's Creed!

Netflix chystá další pecku - vytvoří seriálový Assassin's Creed!

Netflix dnes oznámil, že podepsal smlouvu s Ubisoftem. Chystá seriálovou verzi mezinárodně nejvýdělečnější herní série Assassin's Creed. První s potenciálně vícero seriálů bude epická hraná adaptace, Netflix aktuálně hledá showrunnera.

Velká smlouva umožní Netflixu vyobrazení všech ikonických příběhových linií, a to nejen v rámci jednoho seriálu. Potenciálně by zde mohla být velká globální poptávka po hraných, animovaných i anime seriálech.

„Již více než deset let miliony fanoušků po celém světě pomáhají utvářet značku AC v ikonické dílo,“ uvedl ředitel Ubisoftu Jason Altman. „Jsme nadšení, že máme možnost s Netflixem vytvořit seriál. Moc se těšíme na vytváření nové ságy v univerzu Assassin's Creed.“

Hra se poprvé představila v roce 2007. Od té doby se prodalo 155 milionů kopií po celém světě. Jde tak o jednu z nejvýdělečnějších herních sérií v historii.


Těšíte se na seriál? Myslíte, že má šanci stát se stejně velkou peckou jako třeba Zaklínač?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře14zobraz všech 14 příspěvků
Blank

Blank

Hlavně ať to nezkazí. :-D Skvělé hry, film ušel. Tak uvidíme, co seriál. :-)
před 3 roky
golf11

golf11

Keďže vznikajú seriály na základe hier, veľmi by ma zaujímalo, ako by vyzeral seriál zo The Sims :D
před 3 roky
_-0-_

_-0-_

Vsadil bych se, že by z toho byl romantický soaphnus.
před 3 roky
Další články k tématu