22. 3. 2021

Kukačky budou mít druhou řadu a další info z ČT

Kukačky budou mít druhou řadu a další info z ČT

Programový ředitel ČT Milan Fridrich poskytl rozhovor pro Mediaguru a zaznělo v něm spousta relevantních informací pro seriálové fanoušky, tedy pro nás. Proto jsme je pro vás vytáhli do tohoto článku.

Na začátku roku ČT nasadila čtveřici nových seriálů a podle slov pana ředitele jim všem velmi věřila. A i přesto čísla překonala všechna očekávání. BoženaKukačkami měla/mají sledovanost okolo 1,7 milionu diváků, Hlava medúzy 1,6 milionu a Zločiny Velké Prahy v průměru 2 miliony diváků.

Kukačky budou pokračovat

Kukačky budou za pár týdnů končit, ale už teď je prý jasné, že se s jejich postavami nebudeme loučit nadobro. V plánu je totiž druhá řada seriálu, která přinese nové motivy a postavy projdou dalším vývojem.

Osud Hlavy medúzy nejasný

I když poslední díl Hlavy medúzy neskončil nějakým výrazným cliffhangerem, tak si nechal otevřené vrátka k další sérii. O té se ale podle Milana Fridricha zatím nejedná i byl seriál relativně úspěšný. ČT má totiž aktuálně v plánu spoustu jiných krimi projektů, ať už jde o nové Případy 1. oddělení nebo nový seriál Stíny v mlze a tak není do pokračování tohoto krimi stanice nijak nucena.

Další seriály…

Zároveň zaznělo, že aktuálně je autorská produkce na hranici rozpočtu, více původních pořadů už rozpočet neunese. Zároveň by rádi nechali ČT1, co nejvíce autorskou a nevyplňovali díry nějakými zahraničními akvizicemi.

V nejbližší době nás čeká nový seriál Boží mlýny režírovaný Janem Hřebejkem, ten můžete sledovat od 11. dubna.


Sledujete něco ze současné produkce ČT? A pokud to jsou Kukačky, udělalo vám prodloužení radost?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Tempy

Tempy

S názorem na Kukačky se shodnu s ostatními, ale tuhle jsem u našich v televizi viděla...
před 3 roky
veronikaumacena09

veronikaumacena09

největší radost mi udělalo pokračování Případů 1.oddělení
před 98 týdny
Fruiko

Fruiko

Ty už mají dokonce i fotku nového týmu.
před 97 týdny
Další články k tématu