29. 6. 2012

Dallas dostal druhou řadu a další seriálové střípky

Dallas dostal druhou řadu a další seriálové střípky

Konec školního roku, léto oficiálně začíná, přesto to zatím nevypadá, že by v dohledné době měla nastat okurková sezóna! Furiant vám ráno přinesl několik castingových střípků. Stačilo ale jen několik hodin a opět je tu tolik novinek, že vám z nich bude přecházet zrak. Pojďme si tedy zrekapitulovat nejnovější dění v seriálovém světě.

  • Začneme čerstvými pozitivními novinkami: TNT má dnes dobrou náladu, a tak rozdává nové řady. Štěstí se usmálo na nováčka Dallas a na úspěšnou dvojici Rizzoli & Isles, která se dočká již čtvrté řady.
  • Anger Management splnil očekávání. K pilotnímu dílu usedlo 5.47 milionů diváků, z toho 2,65 milionů z cílové skupiny 18–49. Obě čísla vystřelují seriál na špičku – znamenají totiž největší sledovanost skriptové komedie na kabelovce v historii. Zároveň také znamenají nejúspěšnější premiéru v historii stanice FX. Druhá epizoda si navíc ještě polepšila, a to v obou kategoriích (2,89 milionů v demu 18–49, 5,64 milionů diváků celkem).
  • Blázinec v druhé řadě American Horror Story má nového člena. Není jím nikdo jiný než Jake z axnutého cwčkovského The Secret Circle. Herec Chris Zylka prostřednictvím svého twitteru oznámil, že je poctěn tím, že se přidává k obsazenstvu AHS. Zatím není jasné, koho bude hrát. Tvůrci ale dříve oznámili, že hledají mladého svěžího herce, který může občas působit trošku strašidelně.. Zylka myslím podmínky splňuje.
  • Ella v Pretty Little Liars bude mít v nové sérii společnost. Sexy mladého přítele bude hrát Steve Talley, známý z hostování v I Just Want My Pants Back, Last Man Standing nebo Love Bites. Objeví se později v této řadě.
  • K obsazení novinkového Revolution se přidává Daniella Alonso (My Generation, Friday Night Lights). Zahraje si rebelku, která bojuje proti těm, kteří ovládají Severní Ameriku. Její postava Nora je popisována také tak, že ráda vyhazuje věci do povětří. Zajímavé..

Potěšilo vás obnovování na TNT? Těšíte se na známé herce v nových projektech? Splnil Anger Management očekávání? Povídejte.

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
Meimei

Meimei

Jsem ráda za Dalls, že už má druhou sérii jistou :) Uvidíme, jestli Chris v AHS překvapí, už se nám to...
před 11 roky
Frozen99

Frozen99

Zrovna jsem si řikal, že s tím Dallasem celkem otálejí :) uff...
před 11 roky
Heluška

Heluška

je nejlepší, miluju ho
před 11 roky
Další články k tématu