Diskuze k článku Obléhání Leningradu a další vyvíjené projekty
avatar uživatele
andrea168
Dlouholetý uživatel | Cool level: 20 | Zipper
24. 7. 2021 / 18:51:38 (před 2 roky)
off

Leningrad rozhodně, už teď se těším.
A Ke Nui Road, kvůli přírodě.

avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
24. 7. 2021 / 20:21:46 (před 2 roky)
off

Ha, tak si konečně můžu jednou zanadávat na adaptaci knížek, které jsem četla (Last Police aka Poslední policajt)...

Hlavním hrdinou je policejní detektivka z malého městečka, která věří, že byla předurčena k záchraně lidstva v době, kdy se asteroid rychle blíží k apokalyptické kolizi se Zemí. Její cynický parťák se nemůže rozhodnout, co si užije víc: Její naprosté selhání a prozření, nebo samotnou zkázu světa.

To jako vážně??? Proč jsou dva?? Premisa knížky je v tom, že všichni ostatní na to kašlou a jenom jednomu policajtovi jedna podezřelá smrt nedává spát a hrabe se v tom sám.. Nikde o žádném parťákovi ani slovo. Ale hádám, že tahle dvojka byla utvořena jenom proto, aby se spolu mohli na prahu apokalypsy řádně vychrápat. Ale fuj! Knížky mají takovou dobře tíživou atmosféru přicházejícího konce a toho, jak se lidstvu všechno drolí pod rukama, tak mě fakt bude zajímat, co z toho zrovna FOX udělá. Děsí mě, že se toho chopil zrovna FOX, který už zabil nejeden dobrý seriál (dodneška jsem jim neodpustila zaříznutí Almost Human.. Fox by se do scifáren neměl vůbec ale vůbec pouštět).

Jinak z ostatních mě toho láká dost: Leningrad (i když Stalingrad by možná byl o chlup zajímavější, krvavější a malinko víc vyhovující mému krvelačnému vkusu, i když kanibalismus by taky mohl jít). U American Throne se bojím, že se bude jednak jednat o BLM propagandu nechutných rozměrů a jednak na můj vkus i velké, moc velké rýpání do Windsorů. Redrum vypadá dost zajímavě. Trošku mi to připomíná Scream Queens. Miluju takové to dráždění hada bosou nohou a následné Oh Shit prozření... Instat Karma zní spíš jako dobrá komedie než drama, ale námět mě zaujal. No a Ke Nui Road zní v podstatě jako variace na téma Baywatch Hawaii... Ale kvůli Hawaii bych do toho možná i šla, fakt je tam nádherně a je na co koukat (Hawajanky included :D).

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.
Editováno: 2x | Naposledy: 24. 7. 2021 / 20:23:36
avatar uživatele
Petyer
Redaktor | Cool level: 36 | maj. Margaret 'Štabajzna' Houlihanová
24. 7. 2021 / 20:29:59 (před 2 roky)
off

Z tejto ponuky ma bohuzial nic neoslovilo...

avatar uživatele
Litocha
Dlouholetý uživatel | Cool level: 48 | Sarah Walker
24. 7. 2021 / 20:43:36 (před 2 roky)
off

Instant karmu jsem jsem dočetla asi před čtrnácti dny a nic moc. Celkem typická knížka pro teenagerky, ty karmické schopnosti jsou tam skoro zbytečné. Odlišuje se vlastně jenom tím, že se děj točí kolem záchranné stanice pro mořské živočichy. Tak uvidíme, co z toho vykřešou.