7. 1. 2013

Promo videa: Fringe, Californication, Revolution, Vegas

Od každého kousek. To dnes platí u naší video bleskovky. Pohodlně se usaďte a užívejte si proma na výjimečné seriály, které se vrací, nebo které naopak spějí do velkolepého finiše.

Fringe (Hranice nemožného)

A začneme akčně. Poslední tři epizody zbývají seriálu Fringe (Hranice nemožného). Následující promo láká přesně na ně a slibuje, že „vše bude odhaleno“.

Californication

Věčný sukničkář Hank Moody se vrátí s šestou řadou Californication 13. ledna. Bude z šesté série rocková opera?! Asi ne, i když… na druhou stranu… no podívejte se sami:

Revolution

I když se Revolution nevrátí až do března, už teď je na světě pekelně lákavý teaser, na co se v druhé polovině série fanoušci můžou těšit! Protože v roce 2013 se „změní úplně všechno“!

Vegas

Na závěr tu máme k dobru promo k Vegas. I to slibuje pěkně napjaté okamžiky, ale tady se fanoušci můžou radovat: Vegas se totiž vrací již toto úterý!


Na který seriál se těšíte vy?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
litllewitch

litllewitch

Těším se na Revolution. Jsem zvědavá, jak chce Miles a spol zdrhat před Monroem, když ten má teď plný arzenál.
před 11 roky
Misel

Misel

Bože to čekání mě zabije . Hlavně Revolution vypadá to perfektně jen doufám že to nějak rychle neukončí . Že...
před 11 roky
zahron

zahron

You should ... Tentokráte bude guest star »SPOILER« :-) Hank válí !
před 11 roky
Další články k tématu