7. 1. 2013

Promo videa: Fringe, Californication, Revolution, Vegas

Od každého kousek. To dnes platí u naší video bleskovky. Pohodlně se usaďte a užívejte si proma na výjimečné seriály, které se vrací, nebo které naopak spějí do velkolepého finiše.

Fringe (Hranice nemožného)

A začneme akčně. Poslední tři epizody zbývají seriálu Fringe (Hranice nemožného). Následující promo láká přesně na ně a slibuje, že „vše bude odhaleno“.

Californication

Věčný sukničkář Hank Moody se vrátí s šestou řadou Californication 13. ledna. Bude z šesté série rocková opera?! Asi ne, i když… na druhou stranu… no podívejte se sami:

Revolution

I když se Revolution nevrátí až do března, už teď je na světě pekelně lákavý teaser, na co se v druhé polovině série fanoušci můžou těšit! Protože v roce 2013 se „změní úplně všechno“!

Vegas

Na závěr tu máme k dobru promo k Vegas. I to slibuje pěkně napjaté okamžiky, ale tady se fanoušci můžou radovat: Vegas se totiž vrací již toto úterý!


Na který seriál se těšíte vy?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře6zobraz všech 6 příspěvků
litllewitch

litllewitch

Těším se na Revolution. Jsem zvědavá, jak chce Miles a spol zdrhat před Monroem, když ten má teď plný arzenál.
před 11 roky
Misel

Misel

Bože to čekání mě zabije . Hlavně Revolution vypadá to perfektně jen doufám že to nějak rychle neukončí . Že...
před 11 roky
zahron

zahron

You should ... Tentokráte bude guest star »SPOILER« :-) Hank válí !
před 11 roky
Další články k tématu