25. 1. 2013

Casting: Arrow, True Blood, Touch

Touch

Maria Bello odchází z Touch.

Herečka, kterou jsme v loňské sezóně mohli vidět jako otravnou policistku v Prime Suspect, opouští seriál, ke kterému se přidala na konci první série. Přes léto byla její Lucy povýšena mezi hlavní postavy, počínaje premiérovou epizodou druhé řady.

Mluvčí FOXu i 20th Century TV, která seriál produkuje, odmítly hereččin odchod komentovat. Různé zdroje však potvrzují, že Bello seriál opouští na základě vzájemné dohody mezi ní a producenty seriálu.

Zatím se neví, jakým způsobem scénáristé Lucy ze seriálu odepíší. Nicméně druhá řada už je v po-produkci, epizody jsou již natočené, takže letos s Bello můžeme ještě počítat.

Seriál se na obrazovky vrací v pátek 8. února.

True Blood (Pravá krev)

Šestá řada True Blood (Pravá krev) bude bohatší o dvě ženské hrdinky. Herečky Amelia Rose Blaire (90210) a Jurnee Smollett (Friday Night Ligts) byly obsazeny do nových rolí.

Blaire si zahraje Willu Burrell, dceru guvernéra Louisiany, Trumana Burella (Arliss Howard), která se svým otcem nesouhlasí a bojuje kvůli právům upírů.

Smollett ztvární Nicole Wright, dívku, kterou více než peníze zajímá obecné blaho a konání dobrých skutků.

Nicole se v šesté řadě objeví ve většině epizod. Willa má zatím jistou občasnou účast s možností stát se pravidelnou postavou.

Arrow

Seriál Arrow později v sérii představí MIA matku Laurel Lance.

Této úlohy se zhostí Alex Kingston, která je známá ze seriálu ER (Pohotovost). V tomto superhrdinském dramatu na sebe britská herečka vezme roli Dinah Lance, matky Laurel a bývalé ženy detektiva Quentina.

Dinah se vrátí do Starling City, aby se usmířila se svou rodinou, kterou před lety opustila poté, co její druhá dcera zemřela při nehodě na jachtě Olivera Queena.

Kromě ER se Kingston objevila také v Doctor Who (Pán času).

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Franki

Franki

ty jeji americké role nejsou nic moc, ale i tak jsem na ní uvedavý
před 11 roky
Maarti

Maarti

Tak to abych s tim Arrowem pohla, když tam bude hrát i Alex :) V GA má dost málo prostoru..
před 11 roky
Další články k tématu