15. 5. 2023

Schéma sezóny 2023/2024: Fox

Schéma sezóny 2023/2024: Fox

Stanice Fox jako třetí v pořadí zveřejnila svůj programový plán pro novou sezónu. I když, vlastně nezveřejnila. Nemáme k dispozici program, jak to je u jiných stanic, ale dostali jsme konkrétní informace o tom, na co se diváci můžou těšit. Samotný program nové sezóny bude kvůli stávce scenáristů zveřejněn až během léta.

Novinky

Stanice objednává hudební game show We Are Family, moderátorem bude Jamie Foxx se svou dcerou Corinne:

  • Hudební game show, ve které neslavní lidé zpívají duety se svými slavnými příbuznými, kteří jsou skrytí, aby publikum mohlo hádat, o koho se jedná. Každý v publiku může vyhrát až 100 tisíc dolarů, když se jim podaří uhodnout, kdo je s kým v příbuzenském vztahu.

Po desetileté pauze se na obrazovky vrátí show Gordona Ramsayho Kitchen Nightmares (Ano, šéfe! s Gordonem Ramsaym), z realitek se vrátí také americká verze Farmář hledá ženu a Special Forces: World's Toughest Test.

Nabídku dramatických seriálů doplní lékařská novinka Doc podle italské předlohy DOC – Nelle tue mani (Návrat do života):

  • Seriál vypráví příběh doktorky Amy Eliasové, která během autonehody ztratí paměť. Nyní se vrátit na místo internistky a nějak znovu vybudovat svůj život z kousků, které jí zbyly.

Již dříve stanice objednala akční drama Rescue: HI-Surf:

  • Akční drama sleduje soukromé životy i práci profesionálních záchranářů, kteří chrání a hlídají severní pobřeží O'ahu, jedno z nejvíce nebezpečných pobřeží na světě.

A samozřejmě nesmí chybět ani nové animáky. Na obrazovky se konečně po dlouhém čekání dostane komedie Krapopolis od spolutvůrce Ricka a Mortyho Dana Harmona:

  • Rodinka lidí, bohů a monster se snaží vést jedno z prvních měst na světě, aniž by se vzájemně pozabíjeli.

Druhým novým animákem je Grimsburg, ve kterém hlavní roli mluví a seriál produkuje Jon Hamm:

  • Marvin Flute je možná tím nejlepším detektivem, který kdy chytil kanibalského klauna nebo správně identifikoval moderní skříň z poloviny století. Ale je tu jedna záhada, kterou stále nemůže rozluštit: jeho rodina. Teď, když je zpátky v Grimsburgu, městečku, kde má každý jedno (nebo tři) tajemství, se Flute vydá po každé stopě, aby si znovu získal svou bývalou ženu, kterou nikdy nepřestal milovat, i kdyby to znamenalo, že se bude stýkat se synem, kterého se nikdy neobtěžoval poznat.

Zrušené seriály

V příští sezóně se již nevrátí tyto seriály, které byly zrušeny:

Plus 9–1–1 (Záchranáři L. A.) se stěhuje z Foxu na stanici ABC.

Nerozhodnuté seriály

Stanice prozatím neoznámila osudy těchto kousků:

Plus na svou premiéru nových řad čekají realitky Beat Shazam, Crime Scene Kitchen, Don't Forget the Lyrics!, Gordon Ramsay's Food Stars, Masterchef a Stars on Mars.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu