Diskuze k článku Týden v obraze: Fubar, American Born Chinese, The Clearing a další...
avatar uživatele
sandokan555
Dlouholetý uživatel | Cool level: 21 | Phil Dunphy
21. 5. 2023 / 17:55:34 (před 52 týdny)
off

Fubar je povinnost.
Urcite skusim Clearing .. najma koli obsadeniu.

avatar uživatele
richardK
Redaktor | Cool level: 15 | Christopher Turk
21. 5. 2023 / 20:11:14 (před 52 týdny)
on

Fubar, bez dlouhého přemýšlení. Je to stejně supr, jak si tihle staří pardálové podmaňují tv obrazovky _Stalone, Bridges, Costner, Ford a teď Arnold.

Richard
avatar uživatele
andromache
Redaktor | Cool level: 42 | Arnold 'Jidáš' Rimmer
22. 5. 2023 / 00:22:16 (před 52 týdny)
off

Určitě jsem hodně zvědavá na Fubar, asi jako všichni tady :-). Boba Morleyho jsem s tou hřívou a vousama prakticky skoro nepoznala, ale možná to In Limbo zkusím. Podle traileru to nevypadá až tak blbě a duchařina je pro mě vždycky zajímavý námět. Obzvláště, když duchové kecají do života živým. A zaujal mě i Little Bird i když mám strach, že se mi u toho zase bude krev vařit zlostí z toho, co jsme jako bílí vetřelci prováděli na indiánském území. A jinak je sranda, že tak tři dny zpátky jsem díky fanfiku objevila, že něco jako Hot Ones vůbec existuje. Vidět Gordona Ramseyho jak nedává extra pálivé kuře, hrozně z toho nadává, oči mu slzí jako by měl před sebou tunu cibule a leje si do pusy střídavě citronku a limetku fakt stálo za to :D.

I didn’t choose this fandom, the fandom burst in and said ‘I’m your new roommate, cutie’ A usoplení spratci vždycky pokazí všechno hezký! Jo a nesnáším usmrkance a psy.