22. 5. 2023

Plánované originály na SkyShowtime

Plánované originály na SkyShowtime

SkyShowtime, jedna z větších, ale o to mladších streamovacích služeb u nás přichází ani ne pár měsíců po svém spuštění s plány na vlastní původní seriály. Ty by se na obrazovky měly dostat do konce roku, nebo na začátku toho příštího. SkyShowtime je převážně dostupná v Evropě a tak asi nebude moc velkým překvapením, že právě z Evropy bude pocházet většina novinek (ono jich je většina převzatých od lokálních poboček HBO).

Prvním severským originálem bude Codename: Annika. Finskošvédská produkce nás zavede do světa vyšetřování uměleckých podvodů a praní špinavých peněz, když budeme sledovat vyšetřovatelku Emmu, jak v utajení infiltruje aukční dům ve Stockholmu.

Jih v nabídce novinek zastupuje španělský seriál Las Invisibles o skupině pokojských, které bojují svoje osobní dramata v jednom z místních hotelů.

Mezi plánovanými novinkami najdeme i komedii The CurseEmmou Stone a Nathanem Fielderem.

Dalšími oznámenými případně potvrzenými novinkami jsou polská Warszawianka o čtyřicetiletém playboyovi, česko-slovenská komedie Víťaz v režii Jana Hřebejka, kterou si SkyShowtime také stáhlo od Hbo.

Kromě vyložených novinek se dočkáme i nových sérií převzatých seriálů. Mezi ty patří druhá série mystery drama Los Enviados (Vyslanci) či nová série Por H o por B (Tak či onak), která startuje již tento pátek.

Těšit se můžeme i na seriály z partnerského Paramount+, kdy k nám konečně dorazí Poker Face, druhá série Halo a i nová Sheridanovka Lioness. Když už jsme u toho Taylora Sheridana, tak nepřijdeme ani o závěrečnou druhou část páté řady Yellowstone, druhou sérii 1923 a i odloženou druhou sérii Tulsa King (Král Tulsy).


Něco na co se vyloženě těšíte? Nebo jste to už se SkyShowtime vzdali?

Líbilo se? Tak nám o tom dej vědět! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Fruiko

Fruiko

Řeší úplně všichni (jako i v zahraničí). Podle všeho implementovali funkci, která by měla...
před 52 týdny
LordVader

LordVader

Já už jim taky kvůli tomu psal tak uvidíme co odpoví. Jako to by mě fakt vytočili. Mám v plánu se...
před 52 týdny
LordVader

LordVader

Tak odpověděli že "V současné době se vedle řady titulů na naší platformě zobrazuje nepřesné oznámení...
před 52 týdny
Další články k tématu