27. 11. 2023

SkyShowtime v prosinci

SkyShowtime v prosinci

V prosinci nás čekají jen dvě novinky. Jednou je Sheridanovka Lawmen: Bass Reeves a druhou je původní seriál SkyShowtime Smothered.

Další streamovací služby v prosinci: Další přehledy:
Disney+
• HBO Max – zrušeno, v prosinci bez premiér
Netflix
Prime Video 
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na SkyShowtime

18. prosince – Lawmen: Bass Reeves

Lawmen: Bass Reeves přivede legendárního muže zákona a psance Divokého západu k životu. Reeves (David Oyelowo), známý jako největší pohraniční hrdina v americké historii, působil v době po éře Rekonstrukce jako federální smírčí důstojník na indiánském území a dopadl přes 3000 nejnebez­pečnějších zločinců, aniž by byl kdy zraněn. Lawmen: Bass Reeves je antologický seriál, jehož další pokračování budou sledovat další ikonické muže zákona a psance, kteří ovlivnili historii.

První dvě epizody k dispozici od 18. prosince, další pak vždy po týdnu.

18. prosince – Smothered

Sammy je nezávislá mladá žena, která má plné zuby seznamek, zatímco Tom je muž s vřelým srdcem, který za sebou tahá těžké břemeno. Tito dva cizinci se setkají a zajiskří to mezi nimi, když se snaží vyzpívat své opilé duše v karaoke baru. Poté, co se dohodnou na nezávazném románku, se jejich vztah zkomplikuje kvůli jejich vzájemně narůstajícím citům. Sammy brzy zjistí, že v Tomově životě je další žena… jeho šestiletá dcera. Smothered není zcela typický romantický příběh o střetu dvou světů, v nichž kvete romantika, ale přetrvává zde taky tlak moderního randění.

Všech 6 epizod k dispozici od 18. prosince.


Kromě zmíněných novinek se v prosinci dočkáme i dalších epizod seriálů Dreamland, Frasier, Fellow Travelers (Souputníci), Special Ops: Lioness a Yellowjackets.


Těšíte se na něco z nabídky?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu