28. 11. 2023

Disney+ v prosinci

Disney+ v prosinci

V prosinci je nabídka Disney+ zaměřená hlavně na milovníky animáků. Dorazí nové řady těch nejpopulárnějších z nich, jako jsou například The Simpsons (Simpsonovi) či Bob's Burgers (Bobovy burgery).

Další streamovací služby v prosinci: Další přehledy:
• HBO Max – zrušeno, v prosinci bez premiér
Netflix
SkyShowtime
Prime Video 
Novinky na streamovacích službách
Kompletní přehled seriálů na Disney+

The Simpsons (Simpsonovi)

Tenhle animák asi není potřeba představovat, ale když už t tu máme rozepsané, tak tato animovaná komedie sleduje stejnojmennou rodinu z města Springfield v nejmenovaném americkém státě. Hlavou rodiny Simpsonových je Homer, netypický otec rodiny a zaměstnanec jaderné elektrárny. Snaží se vést svoji rodinu co nejlépe, ale často zjišťuje, že oni vedou jeho. Do rodiny ještě patří milující modrovlasá matka Marge, problémový syn Bart, mimořádně úspěšná dcera Líza a malá Maggie.

13. prosince prvních 5 epizod 35. série.

Bob's Burgers (Bobovy burgery)

Kreslené příběhy jednoho obyčejného chlapíka, jeho rodiny a jejich podniku s hamburgery. Navzdory různým překážkám, mezi něž patří hrozné umístění a mizerná obsluha, jsou Bob a jeho úžasná rodina přesvědčeni, že jejich burgery jsou cestou k úspěchu. Skutečně tomu tak bude? Přesvědčit se už musíte sami…

13. prosince šest nových epizod z 14. řady.

Running Wild with Bear Grylls the Challenge (V divočině s Bearem Gryllsem: Výzva)

Bear Grylls učí své slavné hosty základní dovednosti pro přežití, které si musí osvojit a následně dokázat, že je dokáží použít ve vypjatých situacích. Odvážnější a epičtější výzvy, které sahají od zasněžených vrcholků kanadských Skalistých hor přes pouště Velké pánve až po sopečné deštné pralesy Kostariky…

13. prosince kompletní seriál.

The Santa Clauses (Santa Clausovi)

V druhé sérii chce Scott Calvin udělat z Vánoc rodinný podnik, ale jeho vládu ohrožuje šíleny Santa.

Díky odsunuté premiéře se místo postupného vydávání epizod po týdnech dočkáme 13. prosince všech epizod druhé série najednou.

Percy Jackson and the Olympians (Percy Jackson a Olympané)

Percy Jackson se vydává na nebezpečnou výpravu. Na své cestě napříč Amerikou musí přemoct netvory a přechytračit bohy, aby přinesl zpět Diův blesk a zabránil vypuknutí války. S pomocí svých druhů Annabeth a Grovera se Percy při svém putování přiblíží odpovědím na palčivé otázky: jak zapadnout do světa, kde se cítí nesvůj, a zjistit, kým je mu souzeno se stát.

20. prosince premiéra prvních dvou epizod, další pak po týdnech.

What If…? (Co kdyby…?)

Pozorovatel pokračuje coby náš průvodce ve své cestě ohromným mnohovesmírem a představuje zbrusu nové i známé tváře napříč světem Marvel Cinematic Universe. Tato animovaná antologie zpochybňuje, znovu prožívá i obrací naruby klasické marvelovské filmové okamžiky díky neuvěřitelnému dabingovému obsazení včetně řady hvězd reprízujících své ikonické role.

22. prosince pět nových epizod.

Family Guy (Griffinovi)

Příběh je o rodince Griffinových, která reprezentuje americkou rodinku. Hlavou rodiny je Peter Griffin, který je tlustý, ne zrovna moc chytrý, ale přitom vtipný. Za ženu má Lois, která udržuje domácnost ve vyjetých kolejích. Bydlí s nimi i jejich děti – Meg, které je 16 let a na škole patří i přes veškerou svou snahu mezi největší outsidery, 13letý Chris, který je zmenšenou verzí svého tatínka, a nejmladší Stewie je naopak nesmírně inteligentní a už od svého 1. roku mluví a spřádá plány jak ovládnout svět. Další výraznou postavou je mluvící pes Brian, který trousí moudra kudy chodí, protože vystudoval Brown University. V seriálu se objeví i spousta dalších osobností, ze kterých si tvůrci utahují, ale najdeme tu i postavičky z konkurenčních seriálů, které se staly obětmi parodie.

22. prosince pět nových epizod z 22. řady.


Těšíte se na něco? A co to je?

Kliknutím aktivuješ úžasnost! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
Fruiko

Fruiko

V materiálech bylo jen toto.
před 25 týdny
sonkad

sonkad

Dosť slabá ponuka.
před 25 týdny
Fruiko

Fruiko

HBO Max budu muset v prosinci zrušit. Nemá tam jedinou původní věc. A co jsem koukal, tak ani to...
před 25 týdny
Další články k tématu