14. 12. 2023

Nejhledanější pořady na Google v roce 2023

Nejhledanější pořady na Google v roce 2023

Google každoročně zveřejňuje seznam nejvyhledávanějších výrazů ve svém vyhledavači. Kromě hlavního seznamu vytváří i seznamy vedlejší, pro nás mnohem zajímavější. Jedním z takových je i seznam nejvyhledávanějších pořadů v daném roce.

Pokud čtete SerialZone pravidělně tak jste jistě s první celosvětovou desítkou seznámeni. I když možná pro některé bude překvapení, že nejhledanější zdaleka neznamená nejpopulárnější. Ano první místa okupuje Wednesday a The Last of Us (Poslední z nás), ale čekal by někdo, kdo nesleduje asijskou tvorbu v první desítce King the Land (Království úsměvů)? Nebo nejnovější Ginny & Georgia (Ginny a Georgia)? Přeci jen ze statistik TOP 10 na Netflixu to vypadalo, že o seriál diváci rychle ztratily zájem. Kaleidoscope (Kaleidoskop) také překvapil, zřejmě za to mohl nový koncept, při kterém bylo jedno v jakém pořadí jednotlivé epizody sledujete a to vyvolalo zvědavost i mezi svátečními diváky, kteří chtěli o seriálu zjisti více.

S českým žebříčkem je to složitější, protože letos Google smích dohromady filmy i seriály, takže si na těch chybějících místech představujte filmy. Ale také u nás platí, že nejlepší neznamená nejvyhledávanější, protože jinak by si Eliška a Damián nezasloužili v podstatě první místo mezi seriály.

Takže co lidi nejvíce zajímalo v letošním roce z televizní zábavy?

Světová desítka

A jelikož Google zveřejňuje i lokální seznamy, tak se můžeme podívat, co lid nejvíce zajímal z českých pořadů.

Česká (ehm) desítka

A víte že u na SerialZone si můžete nastavit svoji osobní TOP 10 za rok 2023? Díky tomu vám můžeme doporučit další skvělé seriály z letoška i předchozích let.


Tak co? Máte průnik s nejhledanějšími?

Kdo nesdílí není Čech! 
Fruiko

Lukáš Nedvěd

Autor je zakladatelem SerialZone.cz a velkým fanouškem seriálů stanic AMC a FX. Mimo seriálů miluje komiksy, (audio)knihy, vaření, Lego, hádanky a zvrácený humor. Díky tomu všemu potřebuje, aby den měl 30 hodin.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
nighthunter

nighthunter

Kde je ceska 2,8 a 9 ?
před 23 týdny
Fruiko

Fruiko

Z článku: S českým žebříčkem je to složitější, protože letos Google smích dohromady filmy...
před 23 týdny
_Martin_

_Martin_

Eliška a Damián 😅 To tam je jenom proto, že je Smetana za úplnou trapku a celkově je ten seriál blbost. Za...
před 22 týdny
Další články k tématu