2. 1. 2023

Naše první seriálová epizoda v roce 2023

Naše první seriálová epizoda v roce 2023

Správný seriálový maniak nikdy nespí! No dobře, někdy možná jo. Na chviličku. Ale nějaké Vánoce, silvestr nebo Nový rok? Na to se tady nehraje, přátelé. Dnes je 2. ledna a spousta z nás už začíná zaplňovat nové statistiky Můj rok.

Stejně jako v minulých letech, i tentokrát jsme si proto pro vás přichystali naši malou statistiku – v pár řádcích vám prozradíme, jaká byla naše vůbec první viděná epizoda roku 2022. Doufáme, že vás inspirujeme k diskuzi! Prozraďte nám v komentářích vaši první zhlédnutou epizodu v novém roce, kterým seriálům se dostalo té pocty, že se vám dostaly do hledáčku jako první a začali jste s nimi svůj seriálový rok 2023.

Silvestr jsem tradičně trávila seriálově. Asi půl hoďky před půlnocí jsem dokoukala můj poslední maraton roku – závěrečnou epizodu Hemlock Grove. Pak už jsem nic nového nezačínala, o půlnoci jsme se šli dívat na ohňostroje a před spaním jsem si dala jen pár videí na Youtube. Mou první odsledovanou epizodou roku 2023 se proto stal pilot (nebo spíše náhodně vylosovaná epizoda – Yellow) novinky Kaleidoscope (Kaleidoskop) – jo, je to tak, hned jsem se vrhla do práce, abych přichystala NPL a napsala svůj první názor na pilot pro rok 2023. Ještě dnes (1. ledna) chci ale pokračovat s na podzim rozjetým maratonem Gothamu, jen co dojedu druhý letošní pilot do NPL – Olhar Indiscreto. Protože znáte to, nejdřív práce, potom zábava :-)

ragelly

Letos jsem nad tím nijak dlouho nepřemýšlel a jasnou volbou se stal seriál Tulsa King s epizodou 1×08 – Adobe Walls, která ten nový seriálový rok teda pořádně nakopla. Všichni vídáte mé výlevy na timeline, takže to nebudu nijak zvlášť protahovat, blíží se finále a na příběhu je to znát. Nikomu se nedá věřit, najednou se musíme bát o všechny a to temné časy teprve přijdou. Za mě podobně skvělá volba jako v případě poslední epizody roku 2022, takže můžu jedině doporučit. Na nic nečekejte a sledujte, jak pokračuje příběh Dwighta Manfredi, bude to divoké a to ještě zdaleka není konec.

jesmot

Od minulého roku ma pohltil maratón Law & Order: Special Victims Unit (Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti), ktorý mam priebežne rozpozeraný už nejaký ten piatok. Ako prvú v novom roku som dopozeral epizódu 15×03 Americká tragédia. Po dosť pre mňa vyhrotenom finále štrnástej a začiatku pätnástej série, kde sa ocitá jedna z hlavných postáv v nebezpečenstve, si jednoducho užívam, že sa seriál opäť vrátil ku klasickej schéme – každá epizóda iný prípad. Musím sa priznať, že tento seriál je aktuálne moja guilty pleasure, a aj keď sa pomaly blížim k aktuálnej 24.sérii, stále ma to neskutočne baví a som úprimne rád, že práve tento seriál je ten premiérový v novom roku.

Petyer

Pro letošek jsem ani nečekala tak dlouho (někdy do půl třetí ráno). Sice jsem byla trochu pod vlivem, ale myslím, že právě proto mi rest v podobě Simpsonovic rodinky a epizody S32E16 (dokonce ještě i vánočně laděný) i bodnul. Nic moc náročného na přemýšlení a přesně ten potřebný čas na aspoň částečně vystřízlivění, abych mohla v klidu zalehnout.

andromache

Jsem zase trochu švindloval. Třetí epizodu seriálu Endeavour (Detektiv Endeavour Morse), jehož název se tak těžko píše do hledání, že v databázi překlepů má několik desítek záznamů, jsem totiž měl rozkoukanou již na Silvestra a na Nový rok jsem ji jen finishoval. Samotný seriál jsem začal těsně před koncem roku, protože mi chyběl do výzvy v kategorii se startem v roce s dvojkou na konci a už jsem u něj nějak zůstal.

fruiko

Taskmaster, epizoda 8×01 Je lepší začátek nového roku než s britskými komiky, kteří plní nesmyslné, ale vtipné úkoly? Možná ano, ale pro mě to byl asi ten nejlepší možný začátek pro rok 2023. Taskmaster je hluboce návykový a skvělý na odreagování a v momentě, kdy mám spíš hrůzu z nového roku mi tahle show fakt bodla.

lenochod6

Před Vánoci jsem dokoukala 1. sérii The Sex Lives of College Girls (Holky z vejšky) s tím, že si mezi svátky najdu čas na tu druhou. Nakonec jsem se k tomu dostala až na Nový rok, protože nemoc a protože pohádky, takže mou první epizodou roku 2023 byl start 2. série s názvem Winter is Coming. Celkem jsem stihla 3 díly, než jsem se vrhla na novinky do NPL, a musím říct, že jsem začala nový rok parádně. Tento seriál je oddechová, zábavná a feel-good záležitost s krátkými epizodami a i tentokrát jsem se skvěle pobavila. Nakonec jsem vlastně i ráda za odchod Gavina Leatherwooda, jeho postava mi chybět nebude, a především mě potěšilo sblížení jedné dvojice, ve kterou jsem doufala už v předchozí sérii. Teď se budu modlit, ať jim na konci (ať už to bude kdykoliv, protože tomu prodloužení moc nevěřím) dopřejí happyend. Jakkoliv se to může zdát divné, z nějakého důvodu mi ten seriál přijde jiný a originální, ačkoli se jedná normální příběhy z klasického prostředí vysoké školy.

Olivia Caroline Jones
Další díly seriálu
Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
hanee

hanee

:D Dream Home Makeover 4×06 Primary Bath Reconnected
před 71 týdny
Just_reyna

Just_reyna

První epizoda letos byla Berlin 01x02 :)
před 19 týdny
Fruiko

Fruiko

Článek bude i letos, tak si to šetřit pod něj. :D
před 19 týdny
Další články k tématu