10. 8. 2016

Simpsonovy čeká první hodinová epizoda

Simpsonovy čeká první hodinová epizoda

Dvě zvučná jména přicházejí do kresleného světa milované rodinky Simpsonových.

Bude se jednat o Taraji P. Henson a Keegana Michaela Keye, kteří si zahrají v historicky první hodinové epizodě, jež si svůj debut odbude v lednu 2017. Co na tom, že Simpsonovi vstupují do 28. sezóny. Do dalších a dalších příběhů míří pořád hvězdní hosté.

Ředitelka Fox Television Group Dana Walden novinku prozradila na letošní letní tiskové konferenci TCA. Další novinka, kterou fanouškům sdělila, byla, že se v jedné z nových epizod ukáže postava, kterou nadabuje komediální herečka Amy Schumer. Tento díl s názvem The Great Phatsby bude odvysílán ještě letos. Pan Burns se bude snažit dát průchod své slavné historii, ale do cesty se mu připlete záhadný hudební a slavný magnát. Poté, co je jím podveden a což ho následně dovede k bankrotu, bude pan Burns hledat spojence, kteří mu pomůžou dosáhnout pomsty. Tím by měl být Homer, Bart, rapper Jazzy James (Key) a magnátova bývalá manželka Praline (Henson).

Blíží se také výroční 600. epizoda, která bude odvysílána 16. října v klasické podobě halloweenského dílu, který bude v pořadí již sedmadvacátý. V něm by měl pan Burns představit soutěžní hru ve stylu Hunger Games, ve které budou děti ze Springfieldu mezi sebou soutěžit. Své problémy bude mít také Lisa, kde bude její imaginární kamarád žárlit na ty opravdové.


Jak se Vám líbila 27. série a co očekáváte od té následující? Zaujaly vás popisy nových dílů?

Já rád sdílím, on rád sdílí, ty rád sdílíš! 
emJey (Miloš Janů)

emJey (Miloš Janů)

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře7zobraz všech 7 příspěvků
milosh

milosh

Simpsonovce uz nesleduju tak pravidelně jako kdysi, ale Burnsovy HG mohou být dost dobré. To se určitě...
před 7 roky
JustMyName

JustMyName

super :) toto si veru pozriem
před 7 roky
verunkawrath

verunkawrath

Super,žlutá je dobrá.
před 7 roky
Další články k tématu