27. 5. 2009

Co nás čeká na podzim (III)

V další části našeho seriálu se seznámíme s tím, co se na nás chystá na podzimní středy.

Co nás čeká na podzim (III)

Středa

Po slabším pondělí a veskrze nudném úterý to středou začíná být zajímavé.

ABC dokazuje, že jeho šéfové mají odvahu a rozhodli se jít do velkého rizika. Na středeční večery se totiž chystají nasadit jen samé novinky. Celkem jich bude pět, z čehož čtyři mají být komedie. Předpokládaným hitem má být Modern Family, který si má brát to nejlepší z Arrested Development. V závěru pilotního dílu pak má diváka překvapit jeden zásadní obrat.

Další novinka stanice ABC, Eastwick, má ve svém vysílacím čase poměrně zajímavou konkurenci ve známé Kriminálce: New York, nicméně se dá předpokládat, že se o diváka strhne poměrně slušná bitva.

Středeční schéma:

20:00 – 21:00 ABC Hank / The Middle CBS New Adventures of Old Christine / Gary Unmarried Fox So You Think You Can Dance (výsledky) NBC Parenthood CW Amerika hledá topmodelku

21:00 – 22:00 ABC Modern Family / Cougar Town CBS Myšlenky zločince Fox Glee NBC Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti CW The Beautiful Life

22:00 – 23:00 ABC Eastwick CBS Kriminálka: New York Fox místní vysílání NBC Show Jaye Lena CW místní vysílání

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
megawir

Vláďa Foltán

Autor je dlouholetým redaktorem SerialZone, nenapravitelným fanouškem seriálů téměř všech kategorií a spoluzakladatelem společnosti Outpoint.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu