9. 5. 2013

První fotky z nových seriálů NBC

První fotky z nových seriálů NBC

NBC jako druhá stanice začíná oznamovat, které nové seriály zařadí do svého programu pro sezónu 2013/2014. Fotky samozřejmě nemůžou chybět!

V současnosti je objednáno pět nových seriálů. Tento počet není konečný, jakmile stanice oznámí další novinky, fotočlánek bude aktualizován.

The Blacklist

Nejhledanější zločinec světa se ze záhadného důvodu vzdá policii a nabídne se, že udá všechny, se kterými kdy pracoval. Jeho jedinou podmínkou je, že bude pracovat s konkrétním agentem FBI, se kterým zdánlivě nemá žádnou spojitost.

Photo © NBC

The Night Shift

Skupina armádních lékařů po návratu z války společně slouží noční směnu v nemocnici v San Antoinu.

Photo © NBC

Welcome to the Family

Komedie o kulturním střetu mezi bělošskou a hispánskou rodinou, které spojuje láska jejich dětí, rychle následovaná neplánovaným těhotenstvím.

Photo © NBC

Ironside

Reboot detektivního dramatu z roku 1967. Drsný a jízlivý sexy detektiv skončí po přestřelce na vozíčku. Jeho pečlivě sestavený tým teď řeší nejsložitější případy ve městě.

Photo © NBC

Undateable

Skupině přátel, se kterými nikdy nikdo nerandí, se změní život, když do jejich kruhu vstoupí mnohem sebevědomější postava.

Photo © NBC

About a Boy

Komedie o vztahu dětinského starého mládence a kluka, který se přestěhuje do vedlejšího bytu se svojí trhlou svobodnou matkou. Příběh, který původně napsal britský spisovatel Nick Hornby, byl v roce 2002 také zfilmován a hlavní roli si v něm zahrál Hugh Grant.

Photo © NBC

Believe

Drama o vztahu mezi mladou dívkou se zvláštním darem a mužem, jenž ji má chránit před zlými mocnostmi, které pasou po její síle.

Photo © NBC

Crisis

Emočně laděný akční thriller se odehrává ve světě Washingtonu DC. Idealistický agent americké Tajné služby se ocitne v centru mezinárodní krize hned první den po nástupu do práce. Bude muset čelit morálním a právním překážkám, až se bude na své cestě za pravdou proplétat nejvyššími úrovněmi moci a korupce.

Photo © NBC

Family Guide

Syn, který idealizuje svého slepého otce a je zmatený chováním své matky, sleduje, jak se jeho rodina sblížila po rozvodu.

Photo © NBC

Sean Saves the World

Sean musí přijít na to, jak být otcem své 14leté dceři, která se k němu přistěhovala, a zároveň zvládat svého nového, temperamentního šéfa v práci.

Photo © NBC

Za každej like dostane autor bonbón! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
ragelly

ragelly

Doplněny fotky Ironside a Undateable :)
před 11 roky
Olca

Olca

Ironside by taky nemuselo být úplně k zahození, snad nezklame... :o)
před 11 roky
Maarti

Maarti

Ironside by se mi mohlo líbit, sexy černocha beru! :D 'About a boy' jsem viděla jako film a jako seriál...
před 11 roky
Další články k tématu