25. 6. 2013

Bude mít Arrow muzikálovou epizodu?!

Bude mít Arrow muzikálovou epizodu?!

Existuje možnost, že by se v chystané druhé sérii nového hitu stanice CW, hrdinského Arrow, mohla objevit muzikálová epizoda? Herec Stephen Amell, který v seriálu hraje hlavní postavu Olivera, nedávno uveřejnil krátké video od Vine s popiskem:

Season 2. BIG TIME SPOILERS! #Arrow

Znamená to tedy, že opravdu jeden z dílů obohatí bohaté hudební melodie, které zaplní temné ulice Starling City? Bude Oliver Queen svým protivníkům zpívat, místo aby je prostě trefil šípem? Stane se jeho slavné posilování na žebříku (a bez trička) inspirací pro nové taneční číslo?

Nebo je celé video jen příklad toho, že se herec až moc baví během svých rozhovorů?

Pravděpodobně je správně poslední možnost. Nicméně krátké video, které vám zde přinášíme, je i tak dosti zábavné.

„Takže, jaké jsou plány pro druhou sérii?“ ptá se herec plné místnosti scenáristů. Nikdo z nich neodpoví, minimálně slovně ne. Kamera místo toho zabloudí k tabuli, kde je napsáno: 203 – Oliver breaks into song! Musical episode. (203 – Oliver začne zpívat! Muzikálová epizoda)

Po tomto záběru se kamera přesune zpět na Amella, kde zabírá jeho výraz zděšení. Přece jen to vypadá, že hudební díl je dosud zcela nereálná představa.


Jak se vám krátké video líbilo? Pobavili jste se? Jak byste se tvářili, kdyby muzikálová epizoda opravdu vznikla? O čem by Oliver asi zpíval?

(Zdroj: zap2it a Vine)

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře15zobraz všech 15 příspěvků
Maarti

Maarti

Mně taky :) To je fakt..tak jestli to je vážně v plánu, tak to možná dobrý bude
před 10 roky
ragelly

ragelly

Myslím, že je to fake :) Přece jen muzikálové epky se dělají po pár letech, kdy už jsou fanoušci zvyklí na...
před 10 roky
phoebess

phoebess

Ale na druhou stranu, muzikálové epizody jsou teďka hooodně in...
před 10 roky
Další články k tématu