12. 9. 2013

Velký bratr tě vidí...

Velký bratr tě vidí...

Méně než týden zbývá do finále patnáctého ročníku reality show Big Brother. Stanice CBS dnes oznámila, že se oblíbená show vrátí na televizní obrazovky i příští léto. Kromě toho se na stanici TVGN opět budou vysílat živé noční přenosy, stejně jako letos.

Big Brother oslavil 5. září svou pětistou epizodu. Show měla na stanici premiéru v roce 2000 a pro CBS se během let stala solidním magnetem diváků. Letos se fanoušci dočkali prodloužené řady, která začala již na konci června.

Big Brother se vysílá třikrát týdně. Průměrně si jej nenechá ujít 7,3 milionů diváků s ratingem 2.6 u klíčové skupiny 18–49 let, což na letní show nejsou špatná čísla. Oproti loňskému ročníku je to navíc zlepšení v obou kategoriích.

Patnáctá série se neobešla bez vlny protestů a kontroverze. Několik obyvatel domu mělo rasistické narážky, ke kterým se dokonce byl nucen vyjádřit i prezident stanice Les Moonves a moderátorka Julie Chen. Kdo nakonec ročník vyhraje a získá půl milionu dolarů, se fanoušci dozví 18. září v přímém přenosu.


Sledujete amerického Big Brothera (nebo podobné české VyVolené?) Jak tyto realitky vnímáte? Proč myslíte, že jsou po celém světě tolik populární?

(Zdroj: THR)

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
fixaman

fixaman

BB US sleduji. Viděl jsem všechny řady kromě té první. A to z jednoho důvodu. Americký BB není vůbec...
před 10 roky
Další články k tématu