22. 10. 2013

Premiéra Almost Human se posouvá

Premiéra Almost Human se posouvá

Říkali jste si, jak suprově rychle se blíží premiéra očekávaného sci-fi seriálu stanice FOX s názvem Almost Human? Pokud ano, tak tady máme malou studenou sprchu. Stanice totiž oznámila, že premiéru posouvá o dva týdny.

Pro seriál to však rozhodně bude výhodné. Tento krok má k premiéře nalákat větší množství diváků. Místo původně plánovaného 4. listopadu se první díl na televizních obrazovkách objeví v neděli 17. listopadu. Zde bude novinka těžit z masivně sledovaného fotbalového zápasu, který předtím bude FOX vysílat, je tu tedy velká šance, že Almost Human uvidí mnohonásobně více lidí, než by si ho zapnulo toho 4. listopadu.

Druhá část premiérové dvouepizody se odvysílá následující večer, tedy v pondělí v osm večer. V tomto časovém slotu pak již Almost zůstane a plánovaně vystřídá Bones (Sběratelé kostí), který se přesune na pátek. Almost bude dělat předskokana Sleepy Hollow.

Bones se v pátek začne vysílat od 15. listopadu. Posun Almost mu dá k dobru dva pondělní sloty – 4. a 11. listopadu. Faktem zůstává, že v pondělí si seriál drží shodné výsledky, jako v minulé sezóně. Co s ním ale udělá přesun na pátek?


Těšíte se na Almost Human? Jste rádi, že stanice seriál posunula, aby nalákala více diváků? Nebo už jste tak nedočkaví, že byste na pilot koukli hned? A jak myslíte, že si Bones povede v pátek?

(Zdroj: THR)

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
amelia.cz

amelia.cz

Štve mě že budu muset déle čekat, protože se na Almost Human vážně těším, ale pokud to pomůže, proč ne?
před 10 roky
honza.velek

honza.velek

Sakra. No aspoň jsem se už konečně dozvěděl, že to nyní nezkouknu a budu muset počkat. Už jsem se docela...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jako ta dva týdny mě nezabijou, ale chudáci od bones. zase se musí přesouvat kvůli novince, která nakonec...
před 10 roky
Další články k tématu