23. 10. 2013

Body of Proof: Vstane z mrtvých?

Body of Proof: Vstane z mrtvých?

Skoro to vypadá, že kriminálka Body of Proof (Tělo jako důkaz) má pořád ještě puls. Stanice ABC údajně plánuje seriál odzrušit a objednat mu čtvrtou sérii, která by se začala vysílat v midseason.

Drama bylo zrušeno letos v květnu po třech sériích. Již o týden později se však objevily zvěsti, že by se seriál s Danou Delany v hlavní roli mohl přesunout na některou z kabelových stanic. Nic z toho nakonec nebylo, až doteď. Stanice ABC totiž hledá způsob, jak oživit fanouškovský zájem o úterní noci. BoP se vysílal ve stejnou dobu, jako letos zrušená novinka Lucky 7.

Delany nedávno v rozhovoru řekla, že podle ní bude ABC svého rozhodnutí o zrušení litovat. „Myslím, že jsme si vedli dobře. Měli nás nechat ve vysílání ještě trošku déle, teď toho možná budou litovat,“ uvedla herečka na začátku října.

Žádná z podzimních novinek ABC není velkým hitem, stanice nad nimi přesto hůl zatím neláme. Super Fun Night, Back in the Game, Trophy Wife a The Goldbergs dostaly objednávku na dodatečné scénáře, Agents of S.H.I.E.L.D. už má jistou plnohodnotnou sérii s 22 epizodami.

Pokud ABC opravdu BoP obnoví pro čtvrtou sérii, seriál se přidá ke skupině těch, kteří přežili svou smrt. Sem z poslední doby patří například Drop Dead Diva (V těle boubelky), Arrested Development, Unforgettable (Vzpomínky) a The Killing, který však již byl zrušen i podruhé.


Sledovali jste Body of Proof? Přáli byste si novou sérii?

(Zdroj: TV Guide)

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Maarti

Maarti

Nebylo to špatný, ale nevím, jestli jsem až tak velký zastánce vzkříšení..
před 10 roky
ragelly

ragelly

Herečka Dana Delany na svém Twitteru potvrdila, že seriál je opravdu mrtvý. Obnovení padá.
před 10 roky
Gabik.029

Gabik.029

Tak to je škoda. :(
před 10 roky
Další články k tématu