13. 11. 2013

Shadow Catcher se dočká zpracování od producentů Spartaka

Shadow Catcher se dočká zpracování od producentů Spartaka

Od výkonných producentů Spartaka, Aarona Helbinga a Todda Helbinga se dočkáme dalšího díla.

Gringo je založen na knižní předloze amerického imigračního úředníka Hipolita Acosty, The Shadow Catcher. Děj bude sledovat problematiku americko-mexické imigrace a agenta, který infiltruje jeden z nejnebezpeč­nějších mexických drogových kartelů.

Gringo poskytuje vzrušující a jedinečný náhled do mezinárodního organizovaného zločinu a práce tajných agentů, kterou nikdy dřív americká veřejnost neviděla. Generální ředitel televize Starz, Carmi Zlotnik, v úterý řekl: „Jsme nadšeni, že můžeme spolupracovat na projektu Gringo s takovýmto týmem.“

Spolu s bratry Helbingovými budou na seriálu spolupracovat Bee Holder a Steve Lee Jones. Pro Jonese projekt přichází chvíli po tom, co založil vlastní produkční společnost. Ta v současné době vyvíjí mnoho projektů, včetně minisérie založené na postavě Johna DeLoreana, zakladatele stejnojmenné automobilové společnosti a dlouhodobého ředitele General Motors.

Mezi úspěchy bratří Helbingových patří seriály Spartakus: Válka zatracených, Spartakus: Bohové arény a Smallville. V současné době působí jako hlavní producenti pirátského dramatu Black Sails, které bylo obnoveno pro druhou sezónu ještě před svojí premiérou.

Sám spisovatel Hipolito Acosta se bude podílet na seriálu jako konzultant. Je odborníkem na imigrační zákony a úřední postupy, podílel se na mnoha tajných operacích v USA i v zahraničí.


Těšíte se na další seriál od producentů několika legendárních seriálů?

(Zdroj: THR)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
Heimdal

Heimdal

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

spartacus mě neoslnil, nejsem fanda setiálů, kde sice hrají herci, ale půlku toho naanimovali, a...
před 10 roky
Další články k tématu