18. 11. 2013

Mr. Director: HBO hledá nástupce Curb Your Enthusiasm

Mr. Director: HBO hledá nástupce Curb Your Enthusiasm

Televizní stanice HBO se spojila s filmovým a televizním režisérem Salim Akilem, aby společně pracovali na komediálním projektu s názvem Mr. Director. Projekt vychází z komedie Curb Your Enthusiasm (Larry, kroť se), ve které sám sebe ztvárnil dokumentárním stylem Larry David.

Mr. Director se bude odehrávat v pozadí afroamerického Hollywoodu, kde si Akil podobně jako David zahraje sebe a bude zkoumat život a čas v práci. Tím se pokusí znázornit složitou cestu, kterou musel absolvovat, aby se stal jedním z padesátky nejlepších hollywoodských režisérů.

Akil v současnosti dokončuje sedmou řadu seriálu The Game, u které spolupracuje jako režisér spolu se svou ženou Marou Brock Akil. Ta je zároveň tvůrkyní zmíněného seriálu. Mezi jeho další projekty patří seriál Being Mary Jane, kde působí jako výkonný producent a režisér devadesátiminu­tového pilotu. Stanice BET jej odvysílala v červenci; epizoda dosáhla vysoké sledovanosti čtyř milionů diváků s raintingem 2.0 u dospělých mezi 18–49 lety.

Salim Akil je zastupován společností ICM Partners a Stephenem Barnesem. Co se jeho filmové kariéry týče, režíroval filmy Jumping the Broom a Sparkle. Kromě toho napsal scénáře k již zmiňovanému The Game a k filmu Soul Food.


Dáte Salimu šanci ukázat, jak se stát top režisérem?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Metrix

Metrix

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Em.

Em.

Myslím že dostane šanci, určitě to bude zajímavý seriál. Příjemná změna od všech těch fantasy a scifi.
před 10 roky
Ještěrka

Ještěrka

Já bych radši pokračování Curb your enthusiasm. :(
před 10 roky
Další články k tématu