24. 11. 2013

Revenge: Dokud nás smrt nerozdělí...

Revenge: Dokud nás smrt nerozdělí...

Celé obsazení seriálu Revenge (Pomsta) se sešlo na slunném pobřeží Palos Verdes v Kalifornii, aby tam mohli natočit fanoušky dlouho očekávaný moment, který už se kvapem blíží. Před kapličkou, jež se tyčí nad Pacifikem, se všichni shromáždili na svatbě Emily Rebeccy Thorne (Emily VanCamp) a Daniela Edwarda Graysona (Josh Bowman), kteří si své ano řeknou ve finále první poloviny série, v neděli 15. prosince.

„Už když jsem tě poprvé spatřila, věděla jsem, že tohle je náš osud,“ přiznává Emily svému snoubenci před všemi hosty, včetně Danielova svědka Conrada (Henry Czerny) a Emilyiny hlavní družičky Charlotte (Christa B. Allen). „Děkuji, žes mi dovolil vstoupit do tvého života i do tvé rodiny. Dnes budeme spojeni poutem, které nikdo nemůže zničit. Dokud nás smrt nerozdělí…“

Svatba i svatební hostina se sice obejdou bez větších problémů, ovšem plavba na ostrov Nantucket, kde budou novomanželé trávit líbanky i s Victorií (Madeleine Stowe) a Conradem Graysonovými, už se takového luxusu nedočká. Právě tady má ale Emily uskutečnit svůj plán, jak zničit Graysonovy. Ten se bohužel celý zvrtne. Výkonný producent seriálu, Sunil Nayar, sice prozradil, že na konci dílu budou všichni naživu, ale fanoušci už od premiéry ví, že Emily někdo na lodi postřelí. Nikdo zatím neví, kdo zmáčkne spoušť, ale už teď si můžeme být jistí, že volba pachatele bude velmi odvážná a padne na někoho, kdo v celém příběhu úplně zamíchá karty.

Představitel Nolana, který dovede Emily k oltáři, Gabriel Mann, prozradil následující: „Je to vyvrcholení, ke kterému se směřovalo celého dva a půl roku.“ Emily VanCamp dodává: „Tahle svatba a její následky jsou úvodem k mnohem temnějšímu tónu, do kterého bude seriál naladěn. Emily bude na chvilku bezmocná a to jsme u ní ještě neviděli.“

Odhalení střelce je podle VanCamp velmi šokující, je to někdo, od koho by to Emily vůbec nečekala. Kdo tedy Emily Thorne věnuje takové překvapení? Tady máte šest největších podezřelých.

Patrick Osbourne
Prvorozený syn Victorie (Justin Hartley) se už pokusil zabít jejího manžela Conrada. A producenti seriálu se nechali slyšet, že Patrick by udělal cokoliv, aby ochránil svou matku.

Kara Clarke
Emilyina šílená matka (Jennifer Jason Leigh) sice na seznamu hostů není, ale co když se objeví, aby mohla dokončit svou pomstu?

Sara Munello
Danielova bývalá přítelkyně (Annabelle Stephenson) se s ním nemůže dát znovu dohromady, dokud Emily nadobro nezmizí. Že by se rozhodla vzít osud do vlastních rukou?

někdo z Graysonových
Pokud bude vyzrazena skutečná identita Emily společně s jejím plánem, jak se Graysonovým pomstít, je logické, že by ji chtěl někdo z nich vidět mrtvou.

Lydia Davis
Conradova milenka (Amber Valletta), která se objevila živá a zdravá, by mohla chtít poslat do hrobu místo sebe někoho jiného, proč ne třeba Emily?

Mason Treadwell
Jedna z obětí Emily (Roger Bart), kterou nechala naživu, zato ho ale poslala do vězení. Třeba bude Mason propuštěn na podmínku a rozhodne se svou svobodu využít, aby se Emily pomstil.


Tak jaké jsou vaše teorie? Koho tipujete na střelce?

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
Illyria

Illyria

Tak jsme se konecne dozvedeli ktera postava postrelila Emily! Tak co na to rikate? »SPOILER« Ja jsem teda...
před 10 roky
Deaneira

Deaneira

no tak střelec mě taky překvapil »SPOILER« podle upoutávky na příští epizodu se máme na co těšit, je fakt...
před 10 roky
Gabik.029

Gabik.029

Taky doufám, že »SPOILER«, jinak by byla docela v háji vzhledem k tomu, že by toho její nepřátelé...
před 10 roky
Další články k tématu