3. 12. 2013

Budou přece jen šťastné sherlockovské Vánoce?

Budou přece jen šťastné sherlockovské Vánoce?

Vypadá to, že fanoušci Sherlocka se přece jen o Vánocích budou radovat. Stanice BBC One potvrdila, že 25. prosince odvysílá speciální bonusovou miniepizodu.

Epizoda s názvem Many Happy Returns bude prequelem k nadcházející třetí sérii Sherlocka. Nabídne fanouškům pohled na dobu po Holmesově údajné smrti na konci druhé série. Popis zní takto: „Sherlock byl dva roky pryč, ovšem někdo není úplně přesvědčený o tom, že je mrtvý.“

Mohl by tím někým být Watson? Možná Mycroft se svými vládními kontakty zachytil nějakou bráchovu nápovědu? Nebo že by to byl někdo jiný z Sherlockova života, třeba Irene Adler, která byla nanejvýš podezíravá?

S natolik vágními informacemi nemůžeme s jistotou ani říct, zda se v miniepizodě objeví Cumberbatch nebo Freeman. Doufejme, že se hvězdy vyskytnou alespoň na chviličku.

BBC One zpřístupní epizodu online. Třetí série pak začne na Nový rok, 1. ledna 2014.


Jste zvědaví na miniepizodu? Doufáte, že se tam objeví alespoň jeden z herců, nebo jste jen nadšení, že se dočkáte zvýšené dávky svého oblíbeného seriálu, nehledě na tom, kdo se tam objeví? :-)

Líbil se ti článek? Máš rád seriály a bavilo by tě o nich psát podobné novinky? Do našeho týmu článkařů hledáme nové posily. Pokud umíš anglicky a máš zájem o kredity navíc, napiš na ragelly@serialzone.cz nebo na SerialZone zprávu uživatelce ragelly, pošleme ti podrobnější informace.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře12zobraz všech 12 příspěvků
aislinn

aislinn

Tak to je paráda... A jsem zvědavá, co "miniepizoda" znamená v Sherlockově podání - 60, 40,...
před 10 roky
Tulrika

Tulrika

Už aby to bylo! Ty prodlevy jsou strašně dlouhý
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

když jste zmínili tu irene... neví někdo něco o tom, jestli řekli, zda-li se někdy ještě objeví?
před 10 roky
Další články k tématu