17. 12. 2016

Star a Empire se nakonec přece jen střetnou?

Star a Empire se nakonec přece jen střetnou?

Už od oznámení, že Lee Daniels vyvíjí nové hudební drama Star, se debatovalo o tom, zda se dočkáme crossoveru s jeho starším kolegou a úspěšným hitem Empire. A nyní už konečně známe odpověď; zatím bohužel není v plánu velké spojení těchto dvou hudebních seriálů. Ale stanice Fox nám dala alespoň potvrzení, že Empire a Star se odehrávají v témže světě.

Na internetu se jen krátce před odvysíláním podzimního finále Empire a premiéry Star objevilo video, v němž se střetávají Lucious Lyon (Terrence Howard) a Roland Crane (Lenny Kravitz). Lucious si jakožto ředitel giganta v hudební branži přišel promluvit o svém zájmu o talent Alexandry (Ryan Destiny), jedné z hvězd novinky Star. Roland se však nenechává obalamutit a pevně věří, že jeho dcera by smlouvu s ďáblem, jako je Lucious, nikdy neuzavřela.

Jak to ale vypadá do budoucna? Prozatím by realizace crossoveru byla obtížná, vzhledem k tomu, že Empire se natáčí Chicagu, zatímco Star v Atlantě, byť bylo původně v plánu utvořit významně větší pojítko v ději. V tuto chvíli tedy máme jen tuto krátkou scénu, která se ani v jednom ze seriálů prozatím neobjevila.


Měli byste zájem o crossover hvězdného impéria, nebo by bylo lepší, kdyby oba seriály šly svou vlastní cestou?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Seraphine313

Seraphine313

Já to vůbec neříkal... :D
před 7 roky
Další články k tématu