6. 12. 2013

Letos méně Skandálů

Letos méně Skandálů

Dnes tady máme špatné zprávy pro fanoušky dramatu Scandal. Ti se totiž budou muset smířit s menší dávkou jejich oblíbeného seriálu.

Stanice ABC potvrdila, že zmenšuje objednávku třetí série z 22 na 18 epizod. ABC prozatím neudala žádný důvod tohoto kroku, nicméně fanoušci se nemusí bát; určitě za tímto krokem nestojí nebezpečí zrušení seriálu.

Nejpravděpodobněji se jeví dosud nepotvrzená teorie o tom, že představitelka hlavní role, herečka Kerry Washington, je údajně těhotná. Seriál se točí kolem její postavy Olivie Pope, takže by pro tvůrce bylo nesmírně náročné skloubit její rozvrh a nezobrazit těhotenství. Nejlepším řešením se tak jeví zrušení několika epizod.

Scandal odvysílá své podzimní finále příští týden. Seriál se poté vrátí po zimní pauze 27. února 2014.


Sledujete Scandal? Mrzí vás zkrácená série? Jaké jiné důvody by pro tento krok stanice mohla mít, pokud Kerry těhotná není? Máte vlastní teorii?

Ó náš nejdražší čtenáři moc děkujeme za podporu. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Maarti

Maarti

Ale ale, samozřejmě pokud je to těhotenství pravda, tak jí to moc přeju a věřím, že bude brzo zpátky. Přece...
před 10 roky
Další články k tématu