13. 2. 2014

Drop Dead Diva končí. Tentokrát opravdu.

Drop Dead Diva končí. Tentokrát opravdu.

Stanice Lifetime se rozhodla, že číslo šest bude konečné pro její drama Drop Dead Diva (V těle boubelky). Seriál od tvůrce Joshe Bermana tak po nadcházející šesté sezóně nadobro skončí. Závěrečná řada se začne vysílat 23. března.

Drop Dead Diva má za sebou zajímavý vývoj. Fanoušky oblíbený, přesto málo sledovaný, seriál byl po čtvrté sérii zrušen. Stanice však toto rozhodnutí přehodnotila a tři měsíce poté oznámila, že Drop Dead Diva dostane pátou sérii. I když ta neměla extra vysokou sledovanost, seriál se dočkal objednávky pro šestou řadu. Berman během pauzy stihnul ještě vytvořit pro Fox seriál The Mob Doctor, který byl ovšem po první sérii zrušen.

Rozhodnutí o zrušení nyní druhého nejdelšího seriálu stanice přichází pět měsíců po ukončení seriálu Army Wives, který na Lifetime běžel sedm let. Stanice orientovaná především na dámské publikum má však k dispozici dvojci novinek – Un-Real a thriller The Lottery. Tyto dva seriály se přidají k obnoveným Devious Maids a Witches of East End. Kromě zmíněných seriálů má stanice několik projektů také v pilotové fázi.


Sledujete Drop Dead Diva? Jste rádi za předčasné oznámení o zrušení? Jaké očekáváte finále?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Peťuna

Peťuna

Je to škoda, ten seriál opravdu miluju...a má skvělé obsazení. Doufám, že tyto herce budeme moci vídat...
před 10 roky
dusk

dusk

Seriál mám moc ráda, i herce v něm. Sleduji jej. Ale myslím, že už měl skončit dávno. Je to už...
před 10 roky
Brontofúzik

Brontofúzik

Milujem tento seriál, nedávno som ho len objavila a už som na 5.sérii, ktorá súhlasím, že je slabšia. Keď...
před 10 roky
Další články k tématu