27. 2. 2014

Bailee Madison si odskočí z Trophy Wife k Fosterovým

Bailee Madison si odskočí z Trophy Wife k Fosterovým

Rodinné drama The Fosters od ABC Family se pomalu blíží k finále 1. série. To bude odvysíláno 24. března, ovšem již nyní začíná natáčení série druhé. Premiéra je naplánovaná letos v létě.

V první sérii si v seriálu zahostovalo několik známých herců, jako byla například Rosie O'Donnell, která ztvárnila Ritu Hendricks. Divákům se v nadcházejících dílech představí ještě Jamie McShane (Sons of Anarchy), který ztvární otce Callie a Judea. Ve druhé sérii se budou fanoušci v několika epizodách setkávat i s herečkou Bailee Madison. Tu v současnosti můžete vídat v seriálu Trophy Wife, ale jelikož natáčení 1. série právě skončilo, Madison má čas věnovat se jinému projektu. Její postava v The Fosters je mladá dívka, která má něco společného s minulostí Callie. Jméno ani bližší informace zatím zveřejněny nebyly. Jisté je pouze to, že se objeví hned v prvním díle druhé série.

Kromě Trophy Wife se Madison objevila v seriálu Once Upon a Time, kde ztvárnila malou Sněhurku (Ginnifer Goodwin). Také ji můžete znát z disneyovského Wizards of Waverly Place, kde se v několika epizodách objevovala jako Max, kterého sourozenci pomocí nevyvedeného kouzla proměnili v dívku. Postavu Maxe hrál shodou okolností Jake T. Austin, který hraje v The Fosters jednu z hlavních rolí.


Sledujete seriál The Fosters nebo Trophy Wife? Znáte herečku Bailee Madison? Kdo bude podle vás její postava?

Úderná hláška pro podporu sdílení. 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
eve.blog

eve.blog

Jů, konečně něco o druhé sérii!:3
před 10 roky
lizzy

lizzy

Jojo znám ten pocit :D ale nikde jinde mi tak nevadí
před 10 roky
didinka22

didinka22

To možná jo, ale třeba ve Zkus mě rozesmát byla super...
před 10 roky
Další články k tématu