10. 3. 2014

Kobra 11: Semir a Andre opět spolu

Kobra 11: Semir a Andre opět spolu

Německý kriminální seriál Kobra 11 je v naších končinách již mnoho let populárním zpestřením odpolední a večerů, a to u televizních fanoušků všech věkových kategorií.

Televize FANDA nasadí od pondělí 31. března v premiéře úctyhodnou osmnáctou sérii tohoto nesmrtelného seriálu. Samozřejmě by to nebyla Kobra bez starého dobrého Semira, který ani nyní nebude chybět. Co by ovšem fanoušky mohlo zajímat, je identita jeho dočasného nového parťáka. No, nového není úplně to správné slovo. Jde totiž o Andreho Fuchse (Mark Keller), který se do týmu vrací po čtrnácti letech. Andre měl zemřít, ale opak je pravdou.

FANDA bude nové díly vysílat vždy v pondělí večer. První epizoda poběží posledního března v 21:10. Od následujícího týdne poběží od 20:20 vždy dva díly po sobě. Dabingové obsazení zůstává vesměs při starém, akci povede Semir s hlasem Bohdana Tůmy.


Patříte mezi fanoušky Kobry? Jak se vám seriál líbí po tolika letech? Drží si stále svou úroveň? Mrknete se, jak to Semirovi bude se staronovým parťákem klapat a jak se vyřeší jeho záhadné oživení?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře13zobraz všech 13 příspěvků
Montes27

Montes27

Tom Back odchází ale až po 18. sérii a ano je to kvůli jeho hudební kariéře, řekl, že se jí chce věnovat...
před 10 roky
 Elánius

Elánius

Tom Beck je v 18. sérii jen do 7 dílu , od 8 dílu je tam již nový Semirův parťák Alex Brandt,...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Harpunou ho trefili a on spadl do moře. Semir ho sice hledal, ale tělo nenašli, takže... Když jsem to...
před 9 roky
Další články k tématu