12. 3. 2014

Nenapravitelný Charlie Sheen

Nenapravitelný Charlie Sheen

I přesto, že Charlie Sheen vynechal několik natáčecích dnů, tak údajně nehrozí žádné odkládání jeho seriálu Anger Management.

Tyto absence však donutily studio, aby se posunulo za rámec původních plánů. Pro některé scény tak museli použít metodu Stand-In (druh záskoku). Tato skutečnost rozčílila hned několik jiných herců, kteří jsou v seriálu obsazeni. Některé zdroje dokonce uvádějí, že zbytek obsazení odmítá dál fungovat, pokud budou absence pokračovat. Mluvčí studia odmítl situaci komentovat. S komentářem však přispěchal alespoň Sheenův publicista Jeff Ballard, který vše popřel a říká: „Nechtěli jsme točit minulý týden, protože jiný člen obsazení byl nemocný. Charlie je vždy připraven a ochoten natáčet Anger Management a těší se na návrat do práce.“

Charlie Sheen se pravděpodobně nikdy nepoučí a svoji reputaci už jen těžko zlepší. V lednu se pustil do Ashtona Kutchera a ani ve spojitosti se seriálem to nejsou první zprávy, které kolují bulvárem. Loni na jaře se vyrojila zpráva o odchodu Selmy Blair. I v tom měl Sheen údajně prsty.

Anger Management funguje na modelu 10/90, kde prvních 10 epizod je testovacích a pokud splní určité hodnoty, tak přijde rozšíření na 100 epizod. Seriál je nyní zhruba ve 2/3 plánovaných epizod a předpokládané dokončení natáčení je letos na podzim. Aktuální zpoždění by nemělo mít vliv na konečné datum natáčení.

Přestože seriál nedosahuje takových čísel jako v začátcích, tak má v posledních měsících relativně stabilní hodnoty. Tento týden mu ve sledovanosti pomohl i start nového seriálu Saint George.


Sledujete Anger Management? Co prohřešky Charlieho Sheena, ty sledujete?

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Iveta Kovářová

Iveta Kovářová

Jo .... Charlí ten se nezmění, tak skvělý herec a takhle se zahrabáva, zachvíli po něm ani pes neštěkne .. :(
před 10 roky
Další články k tématu