12. 3. 2014

The Originals ztrácí hlavní postavu!

The Originals ztrácí hlavní postavu!

Upozornění: Článek obsahuje velké spoilery ze včerejší epizody, pokud nechcete přijít o překvapení, dále nečtěte!

Letošní upírská novinka The Originals přichází o dalšího hlavního hráče. Australská herečka Claire Holt, která v tomto spin-offu The Vampire Diaries (Upíří deníky) hrála hlavní postavu Rebekah Mikaelsen, ze seriálu odchází! Včerejší epizoda byla její poslední.

Epizoda Farewell to Storyville z 11. března ukázala, jak Rebekah odjíždí do neznáma poté, co konfrontovala svého bratra Klause (Joseph Morgan). Rebekah je další hlavní postavou, která seriál opouští. Před ní se fanoušci museli rozloučit se Sophie (Daniella Pineda).

Herečka již nadále nebude hlavní postavou. I přes to však jejímu potenciálnímu návratu v budoucnosti (jako hostující hvězda) zůstávají dveře otevřené. Prozatím je tato možnost v nedohlednu, ale v dlouhodobém plánu by se Rebekah na jeden či dva díly vrátit mohla.

Rebekah se poprvé objevila na začátku třetí série The Vampire Diaries v roce 2011. Stala se oblíbenkyní fanoušků, což vedlo k prodloužení její smlouvy a následnému přechodu do The Originals. Rebekah hrála ve více než padesáti epizodách.


Jste překvapení odchodem hlavní hvězdy? Myslíte si, že se Rebekah do seriálu ještě v budoucnu vrátí? Mrzí vás, že už se s ní nebudeme dále pravidelně setkávat?

Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře31zobraz všech 31 příspěvků
Adeelle

Adeelle

Tak já jsem hlavně ráda, že není mrtvá, ale "jen" odešla. Nemyslím si, že by teď seriál byl úplně...
před 10 roky
WhiteSparkle

WhiteSparkle

Claire Holt se seriál sama rozhodla opustit, ale má dle producentů otevřená vrátka a může se v TO...
před 10 roky
Illyria

Illyria

Ja se citim podvedena, abych pravdu rekla. Je jasne, ze to nerekli dopredu aby si zajistili sledovanost, ale...
před 10 roky
Další články k tématu