5. 2. 2011

Glee - TOP 11 Nejlepších představení

Webová stránka TVLine.com sestavila 11 nejlepších představení, které jsme zatím mohli vidět v Glee.

Glee - TOP 11 Nejlepších představení

Glee od FOXu se po pauze vrací v neděli zpět a to v epizodě po Super Bowlu! Na fotbalovém hřišti uslyšíme šílený a hlasitý mash-up songu od MJ a od Yeah Yeah Yeahs SPOILER » (Thriller a Heads Will Roll) «. Pokud se bude tento výkon chtít zařadit mezi nejlepší Glee výkony, musí překonat těchto 11. Bez dalších okolků, je tu seznam sestavený webovou stránkou TVLine.com.

11. Dogs Days Are Over |Mercedes, Tina a New Direction (Speciální výuka, 2. řada) Tohle číslo se klidně mohlo objevit na okresním kole, ale zcela nepochopitelně se tak nestalo. Žádné vynikající kostýmy, žádná úhledná choreografie. Jen naše děti z McKinleyho střední dávající do zpěvu svoje velké srdce.

10. Defying Gravity |Kurt a Rachel (Na vozíku, 1. řada) Skočili do toho po hlavě a povedlo se! Lea Michele a Chris Colfer byli v této baladě z Broadwayského muzikálu Wicked naprosto strhující. V počátečním období seriálu to byl pro mnoho diváků okamžik, který je donutil pravidelně tuto show sledovat.

9. Push It |New Direction (Skandál, 1. řada) Většinou se mi nelíbí, když někdo z McKinleyho střední bloudí na Hip-Hop bulváru, ale když New Direction tajně nahradili song, který jim Will Schue vybral a zazpívali Push It od Salt-n-Pepa před celou školou, výsledek byl vesele nemravný.

8. Halo/Walking on Sunshine |Dívky z New Direction (Vitamin D, 1. řada) Glee dělají divy v oblasti tvorby mash-upů a tenhle se jim obzvlášť povedl. (Ano, byly jim přidány bonusové body za ty nádherné žluté šaty.)

7. Forget You |Holly Holiday a New Direction (Náhrada, 2. řada) Tvůrci Glee cítili, že seriál už není tak svěží, jak býval, a tak povolali oscarovou herečku Gwyneth Paltrow. Rozhodli se spojit tyto dva elementy a ejhle! Vznikla perfektní Náhrada s čistou verzí příjemně hořkého hitu od zpěváka Cee-Lo Greena Fck You*. Přídavek, prosím?

6. Telephone |Rachel Berry a Sunshine Corazon (Konkurz, 2. řada) Obsazení zpívající filipínské senzace Charice vytvořilo během seriálové letní pauzy velké očekávání. Odměna přišla celkem nečekaně během zpívání v dívčích toaletách s nejistou kapitánkou Glee, Rachel.

5. Jump |New Direction (Matrace, 1. řada) Když New Direction natáčeli reklamu pro místní obchod s matracemi, nebyl to jejich nejlepší hlasový úspěch. Ale do pyžam oděné děti používající postele jako odrazový můstek k oslňujícím tanečním pohybům, vytvořil jeden z nejpamátnějších okamžiků celé show.

4. Teenage Dream |Blaine a Daltonská Akademie (Nikdy nepolíben, 2. řada) Možná to byly perfektně padnoucí saka, perfektní účes Darrena Crisse nebo zvuk všudypřítomného hitu Katy Perry s bezchybnými vokály. Tento song přímo vybízel, aby byl zazpíván v takové situaci, v jaké byl a to při prvním vstupu Kurta do bezpečného útočiště soukromé chlapecké školy.

3. Don’t Stop Believin‘ |New Direction (Pilot, 1. řada) Song, díky kterému si většina gleeků Glee zamilovala. Bez něj prostě Top 11 být nemůže. Je to zároveň jeden z nejúspěšnějších Glee singlů vůbec. I přesto všechno jsou tu ještě 2 představení, které máme ještě radši.

2. I Wanna Hold Your Hand |Kurt (Grilled Jesus, 2. řada) Sladká beatles óda na mladou lásku změněna na Kurtův láskyplný zpěv za nemocného otce, byl geniální nápad. Pokud jste to zvládli bez újmy slzných kanálků, měli byste se nechat vyšetřit.

1. Don’t Rain on My Parade |Rachel Berry (Okresní kolo, 1. řada) Jo, jsou chvíle, kdy chceme dát Rachel do pytle a hodit ji proti zdi, ale její přenádherný zpěv, který předvedla na okresním kole – předvedla ho v sále střední školy bez jakýchkoli fanfár či speciálních efektů – byl obdivuhodně podařený.

Tak tohle je žebříček dle TVLine.com, mně tam ale například chybí Poker Face s Idinou Menzel nebo Marry You/Just the Way You Are (celá epizoda Furt byla skvělá). Co se zdá vám, že by mělo v seznamu být nebo naopak nebýt :)

Na tyhle čudlíky nesmíš klikat! 
Frozen99

Frozen99

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře22zobraz všech 22 příspěvků
Hruzka

Hruzka

Moje TOP: Rumour Has It/Someone Like You ABC Valerie America Thriller / Heads Will Roll Bohemian...
před 12 roky
landover

landover

Mě tam rozhodně chybí smooth criminals a rumour has it/someone like you Podle mě Don't rain on my parade...
před 10 roky
ragelly

ragelly

Když se koukneš na datum článku, zjistíš, že v době vydání žádná z těch písniček, které...
před 10 roky
Další články k tématu