Diskuze k článku Amazon obnovuje, objednává i ruší
avatar uživatele
Mik
Uživatel od první verze | Cool level: 57 | admirál William Adama
12. 4. 2014 / 12:35:50 (před 10 roky)
off

V druhou sérii Alpha House jsem doufal. Hodně povedená komedie, pro mě jedna z nejlepších komediálních novinek této sezóny. Betas mě moc nechytlo, teď podobné Silicon Valley mě baví víc. The After se mi líbil hodně, tam jsem doufal v objednání celé série a Bosch taky nebyl špatný, takže taky určitě mrknu. Mozart in the Jungle tam nějak nevím, první díl byl takový nijaký. Určité části se mi líbili a jiné zase ne, natož že to má 30 minut. Tam jsem celou sérii nečekal, ale asi sex, drogy a vážná hudba táhnou.

avatar uživatele
HonZajs000
Dlouholetý uživatel | Cool level: 76 | Semir Gerkhan
12. 4. 2014 / 12:43:24 (před 10 roky)
off

The After bylo takové zajímavé. I když apokalyptické drama není zrovna můj šálek kávy, tak se mi to docela zamlouvalo a celá série? Proč Ne? Mozart in the Jungle mě docela bavilo. Opravdu ano, ale nevím, zda bych tomu dal celou sérii. Uvidíme.

To, co čtete, pochází z hlavy studenta práv, jehož mysl tím byla značně poznamenána. Ergo. Pokud něčemu z toho nerozumíte, viňte veřejný vzdělávací systém.
avatar uživatele
_karel_
Dlouholetý uživatel | Cool level: 67 | kpt. Benjamin Franklin 'Hawkeye' Pierce
12. 4. 2014 / 21:17:16 (před 10 roky)
off

Pilot The After jsem ze zvědavosti zkouknul a, jak říká HonZajs, bylo to celkem zajímavé. Sice trochu rozvláčný rozjezd, ale mělo to gradaci a konec byl celkem napínák. Tak jsem zvědav, jak s tím naloží. Řekl bych, že potenciál to má.

avatar uživatele
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
9. 7. 2014 / 15:15:49 (před 9 roky)
off

Tento článok ma pred troma mesiacmi nejako obišiel, ale teraz som naň narazila a poriadne ma prekvapil. Connellyho knihy o Harry Boschovi milujem, takže to, že bude celý seriál ma na jednej strane teší aj neteší. Na knihách mám rada práve to, že si postavy môžem predstavovať, ako chcem, v seriáli mi ich však ukážu priamo.. Ale aj tak som zvedavá, pilot si idem pozrieť a teším sa aj na ostatné epizódy :)

avatar uživatele
Lill
Dlouholetý uživatel | Cool level: 34 | John Watson
11. 7. 2014 / 22:27:57 (před 9 roky)
off

Bosch
Tak som pozrela pilot a moc ma neprekvapil.. Dúfala som síce, že vymyslia nejaký nový prípad, ale nedočkala som sa veru. Takto to bude len sfilmovaná kniha Mesto kostí, keďže pilot bol takých 50 strán z tej knihy (možno som napísala aj veľa, knihu som čítala už pred nejakým časom), ale aj tak ma to bavilo, vidieť postavy z knihy ožiť bolo fajn.. Som zvedavá na ostatok série, aj keď dej budem poznať už dopredu :D