25. 4. 2014

Kylie Minogue končí jako porotkyně v britském The Voice

Kylie Minogue končí jako porotkyně v britském The Voice

Kylie Minogue potvrdila, že už se ve čtvrté sezóně reality show The Voice UK neobjeví. Kylie do show přišla až v letošní třetí sérii a skončila, protože by natáčení čtvrté řady časově kolidovalo s jejím plánovaným tour Kiss Me Once. Kylie, která roli kouče pojala osobitě a hravě, se připisuje zásluha na zvýšení ratingů pořadu, který se nedávno dočkal obnovení na další dvě série.

Kylie zprávu oznámila přes Twitter, kam napsala: „Miláčkové, kvůli načasování své tour se příští rok nevrátím v další sérii The Voice UK.“ Na Facebooku k tomu ještě dodala: „Dobu strávenou v této show jsem naprosto zbožňovala a budu postrádat všechny ty úžasné lidi, kteří byli jeho součástí.“

Zpěvačka do pořadu přišla ve třetí sérii spolu s Ricky Wilsonem, hlavním zpěvákem Kaiser Chiefs. Dalšími kouči byli od první série Tom Jones a will.i.am z Black Eyed Peas. Noví koučové tak nahradili Jessie J a Dannyho O'Donoghuea, frontmana The Script, kteří v The Voice UK působili v prvních dvou sériích.

Výkonná producentka Moira Ross k odchodu zpěvačky řekla: „Kylie do The Voice UK přinesla vlastní, velice speciální magii a její působení v pořadu jsme milovali. Přejeme jí hodně štěstí na tour a doufáme, že ji někdy v budoucnosti budeme moci přivítat zpět.“

Ostatní tři koučové dosud své působení v další sérii nepotvrdili. Teoreticky by jako porotce mohl být pro pořad dostupný Chris Martin z Cold Play, který právě skončil své tříepizodní hostování v americké verzi. Třetí série The Voice UK skončila 5. dubna 2014 a jejím vítězem se stal Jermain Jackman, kterého koučoval will.i.am.


Co říkáte na odchod Kylie Minogue z The Voice UK?

Líbilo se? Tak zmáčkni nějakej ten čudlík! 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
WhiteSparkle

WhiteSparkle

Po odchodu Jessie J a Dannyho jsem se už ani nedívala.
před 10 roky
Dadulinka

Dadulinka

Chudinka, one je bude všechny "potrádat", netuším co to znamená, ale zní to hrozně... ;)
před 10 roky
Další články k tématu