21. 5. 2014

The Comeback se na podzim vrátí na HBO

The Comeback se na podzim vrátí na HBO

Je to zhruba měsíc, co jsme vás informovali o možném návratu seriálu The Comeback po jeho několikaleté pauze. HBO nyní oficiálně oznámila obnovení komedie o Valerii Cherish, poněkud vadnoucí televizní hvězdě. Hlavní roli v Comebacku hraje Lisa Kudrow (Friends). Valerie je skálopevně přesvědčená, že tentokrát už určitě ví, kudy vede cesta na výsluní. V krátké šestidílné sérii k tomu dostane další příležitost. Původní seriál se na HBO v roce 2005 dočkal jedné 13dílné řady.

Programový prezident kabelovky Michael Lombardo k obnovení seriálu řekl: „The Comeback má své místo v srdcích svých mnoha fanoušků a mnoho z nich je i zde u HBO. Nemůžu se dočkat až zjistím, co všechno Valerie od našeho posledního setkání prováděla.“

Tvůrci seriálu jsou Lisa Kudrow a Michael Patrick King (Sex and the City, 2 Broke Girls). Natáčení druhé řady má začít už v květnu v Los Angeles a vysílání nových dílů je naplánované letos na podzim. Výkonnými producenty budou opět Kudrow, King a Dan Bucatinsky. Scénáře se vedle Kudrow a Kinga ujmou také Amy B. Harris (The Carrie Diaries, Sex and the City) a John Riggi. V dalších hlavních rolích se s Lisou Kudrow a Danem Bucatinskym objeví Lance Barber, Robert Michael Morris, Laura Silverman a Damian Young.

Lisa Kudrow pro letošní sezónu obdržela množství pilotových nabídek poté, kdy se spolu s Bucatinskym objevila v několika dílech dramatu Scandal. Kromě Web Therapy, ktrerý byl na Showtime nedávno obnoven pro čtvrtou sérii, bude mít díky obnovení Comebacku Kudrow svůj seriál i na HBO.


Potěšilo vás, že se dočkáte další řady?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
corine

corine

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Exredaktorka

Exredaktorka

Vždycky jsem to chtěla vidět, ale špatně se to shání.
před 9 roky
Další články k tématu