28. 5. 2014

CBS stahuje zrušené komedie z programu

CBS stahuje zrušené komedie z programu

Další důvod, proč fanoušci nebudou mít letos po konci sezóny CBS rádi. Jako by nestačilo, že stanice zrušila v našich končinách oblíbenou komedii Friends with Better Lives. Nyní CBS v tichosti stáhla seriál z programu. Místo něj dá prostor obnovené novince Mom.

Opakování Mom poběží v časovém slotu Friends with Better Lives, tedy v pondělí od 8:30, kde seriál bude od podzimu vysílat také premiérovou druhou řadu. Aby stanice nalákala co nejvíce diváků, opáčka se budou vysílat následujících několik týdnů také ve čtvrtek po opakováních The Big Bang Theory.

Druhá prodloužená komediální novinka The Millers nasadí reruny epizod první řady ve čtvrtky od 9:30, kde vystřídá zrušenou komedii Bad Teacher. I když má stanice volný půlhodinový slot, ve kterém by původní epizody mohla doodvysílat, vypadá to, že chce letní sezónu začít s čistým štítem a spíše se soustředit na seriály, které se na podzim vrátí, a proto z programu odebírá obě zrušené komedie.

CBS prozatím nemá v plánu zbylé epizody těchto seriálů odvysílat. FwBL má za sebou 9 z 13 natočených epizod, Bad Teacher pouze pět.

Copak asi dělají tyto tlačítka? 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře26zobraz všech 26 příspěvků
Brontofúzik

Brontofúzik

Bola som v tom, že bolo len 8. častí odvysielaných, teraz mi zrazu naskočila vo watchliste 9.epizóda....
před 9 roky
inekafe

inekafe

čo takto si prečítať 3 posledné príspevky nad tebou?
před 9 roky
HonZajs000

HonZajs000

Dobře ty. :-)
před 9 roky
Další články k tématu