14. 6. 2014

Teletubbies jsou zpátky!

Teletubbies jsou zpátky!

Je nejvyšší čas, abyste oprášili své antény a přilepili si je opět na hlavu. Tinky Winky, Dipsy, Laa-Laa a Po se společně vrátí do televize!

Britská BBC se rozhodla znovuoživit Teletubbies, barvičkový a občas trošku „sjetý“ dětský seriál, zaměřující se na děti předškolního věku. Teletubbies původně běžel mezi lety 1997 a 2001 ve Velké Británii. Z vytvořených 365 epizod se stal mezinárodní fenomén, a to nejen mezi dětmi, ale také u dospělých.

Nyní je objednáno nových 60 epizod. Ty poběží na stanici CBeebies, odnoži BBC, která se zaměřuje na dětské programy. Nová verze bude přilepšována počítačovou grafikou, která seriálu dodá modernější vzhled, nicméně sluníčko na obloze s trošku strašidelným dětským obličejem pravděpodobně zůstane.

„Myslím si, že je ten správný čas vytvořit nové epizody tohoto milovaného a ikonického seriálu, který se tak znovu představí současnému publiku CBeebies,“ řekl Kay Benbow, ředitel CBeebies.

Prozatím nejsou plány k vysílání epizod mimo Velkou Británii, dokonce ani v USA. Pravděpodobně je však pouze otázkou času, než si práva koupí televize v jiných, třeba i evropských státech.

Kdo nesdílí není Čech! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
kacka.irena

kacka.irena

když se chci zbavit té svojí už čtyřleté bestie :-D , pouštím jí Sesame Street. Elmo u nás vede už...
před 9 roky
Lola_L

Lola_L

Boží, už vytahuji ze sklepa pytel ze zbýrkou velkých zpívajících Teletubbies. Můj první seriál....
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Až na to, že dospělí si to oblíbili z úplně jiných důvodů než děti :D. Jako vypadalo to na šrouby do...
před 9 roky
Další články k tématu