30. 7. 2014

Once Upon a Time: Pabbie a Hans navštíví Storybrooke

Once Upon a Time: Pabbie a Hans navštíví Storybrooke

Invaze postaviček z pohádky Frozen pokračuje!

Nedávno jsme psali, že čtvrtou řadu pohádkového Once Upon a Time obohatí hned tři postavy z animované pohádky Frozen (Ledové království) a to Anna, Elsa a Kristoff. K nim se pak přidají i Pabbie a Hans.

Pabbie je král kamenných trolů žijících v Údolí živých kamenů. Je vlídný, moudrý a velice chápavý. Poprvé se setkal s Annou, když nešťastnou náhodou zasáhla svou mladší sestru Elsa svými kouzelnými schopnostmi zmrazování. Hlas Pabbiemu propůjčí herec John Rhys-Davies, který je nejvíce známý z filmové trilogie o Pánovi prstenu, kde ztvárnil trpaslíka Gimliho. Pabbie se objeví v minimálně jedné epizodě a je možné, že se s ním fanoušci setkají i vícekrát.

Spolu s Pabbiem navštíví městečko Storybrooke i Hans, princ z Jižních ostrovů. Hans je velmi zrádný a chtivý po moci. Přelstil Annu, aby se do něho zamilovala a on tak mohl převzít vládu nad celým Arendellem. V seriálu ztvární Hanse herec Tyler Jacob Moore, který si zahrál větší roli v seriálu Shameless, a to strážníka Tonyho. Hans se ve Once Upon a Time poprvé objeví ve třetí epizodě čtvrté řady a i u něho je možné, že se chvíli zdrží.

Once Upon a Time se se svou čtvrtou řadou vrátí na obrazovky 28. září a jako tomu bylo u předchozí řady, i nové epizody budou opět odvysílány v kuse ve dvou vysílacích blocích: na podzim a na jaře 2015.


Sledujete Once Upon a Time? Jste rádi, že se ve čtvrté řadě kromě Anny, Elsy a Kristoffa objeví také Pabbie a Hans? Kterou další postavu z pohádky Frozen byste rádi ve Once Upon a Time chtěli spatřit?

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Ka-ce-nec-ka

Ka-ce-nec-ka

Nejlepší postava z celého Frozen je Olaf! Takže mě trochu štve, že ho do OUAT nepřivedou. Zima tam asi...
před 9 roky
Další články k tématu