7. 8. 2014

Seriálový Vřískot začíná nabírat konkrétnější obrysy

Seriálový Vřískot začíná nabírat konkrétnější obrysy

Již v květnu 2013 bylo oznámeno, že MTV objednává pilotní epizodu pro seriál Scream, založený na známé hororové klasice, u nás známé jako Vřískot. Nyní se tento projekt konečně posouvá kupředu. Pozice hlavního showrunnera se ujme Jill Blotevogel (Ravenswood) a scénář k pilotní epizodě mají na starosti Jay Beattie a Dan Dworkin (oba Criminal Minds). Režie pilotního dílu se ujme Jamie Travis (Faking It).

Bob Weinstein, předseda Weinstein Company a Dimension Films k tomu řekl:„Scream je jedna z našich největších a nejcennějších značek. My jsme nadšeni, že se posouvá do další kapitoly a spojí své síly se sítí, kterou máme rádi.“

Zveřejněny už byly popisy postav a jejich obsazení. Jako Emma Duval se Willa Fitzgerald. Její postava je klasická kráska, která za svým vzhledem a popularitou skrývá přirozenou plachost a intelektuální povahu. Její nový život ji odcizí od Audrey, její nejlepší přítelkyně z dětství.

Amy Forsyth si zahraje Audrey Jensen. Je to dcera luteránského pastora, která je taková umělecká samotářka a touží se stát filmařkou.

John Karna se objeví jako Noah Foster, kreativní počítačový génius s obrovskou znalostí popkultury a světa techniky. Je to nejlepší přítel Audrey.

Carlson Young si zahraje Brooke Maddox, charismatickou vůdkyni skupiny, jejíž osobnost obsahuje vše od sladkosti po divoký sex-appeal.

Posledním do party je Amadeus Serafini, který se představí jako Kieran Wilcox. To je tajemný nový kluk ve městě. Kieran má svou temnou stránku a tvrdý zevnějšek, pod který schovává zkušenosti z předchozích let.


Těšíte se zpracování této klasiky? Nebo se bojíte, že to špatně dopadne?

Kdo nesdílí není Čech! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
Cherry :-*

Cherry :-*

Woooow!!! Už chci aby to vysílali :D No tak šup, šup!!
před 9 roky
Livia136

Livia136

Filmová séria Scream, patrí k mojim obľúbeným horrorom, ale bojím sa že seriál, bude len obyčajné...
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

No na Vřískotech jsem vyrostla, ale bála jsem se už čtyřky a furt nemám na ni odvahu, tak nevím, jestli...
před 9 roky
Další články k tématu