21. 8. 2014

Seriálový Vřískot doplňuje i mění obsazení

Seriálový Vřískot doplňuje i mění obsazení

Zhruba před dvěma týdny jsme vám přinesli novinku, ve které jste se mohli dozvědět, jak to vypadá s připravovaným pilotem k seriálu Scream a kdo by se měl objevit v hlavních rolích. Dnes tuto zprávu musíme doplnit, byly totiž oznámeny další přírůstky k obsazení a dokonce i jedno přeobsazení.

U toho začneme, Bex Taylor-Klaus se nově objeví v roli Audrey Jensen. (Původně ji měla hrát Amy Forsyth). Audrey je dcera luteránského pastora, která je taková umělecká samotářka a touží se stát filmařkou. Herečka je nejznámější díky roli Sin v seriálu Arrow.

Kromě ní se připojí také Bobby Campo (Being Human) jako Seth Branson, charismatický učitel angličtiny na Lakewood High, který patří mezi ty „cool“ učitele, kterým nevadí, když se učební plán trochu vychýlí.

Coby Will Belmont se představí Connor Weil (Sharknado). Will je basketbalový hráč, který nade vše zbožňuje svojí přítelkyni, Emmu (Fitzgerald).

Zatím poslední oznámenou roli si zahraje Joel Gretsch. Objeví se jako šerif Clark Hudson, což je dobrý chlap i policista, navíc je také otcem Kierana (Serafini). Pamatovat si ho můžete například díky hlavním rolí v seriálech V nebo 4400.


Co říkáte na nové tváře? Navnadila vás další zpráva ke sledování?

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Drakus

Drakus

Nemusia si s obsadzovanim davat velku namahu... Vsak ak pojdu hlavne postavy dole, tak rychlo ako vo...
před 9 roky
Pajky

Pajky

:) No když má jít o seriál, tak jim bude trvat asi o něco dýl, než je vykosí...
před 9 roky
Další články k tématu