11. 10. 2014

Black Sails bude plachtit i do třetice!

Black Sails bude plachtit i do třetice!

Roku 2016 nebudou chybět piráti. Kabelovka Starz po včerejším obnovení komedie Survivor's Re­morse pokračuje s dobrými zprávami i na poli dramat. Letošní novinka Black Sails se dočká třetí série. Rozhodnutí o prodloužení přichází tři měsíce před startem druhé řady.

Pirátské drama Black Sails pochází z produkční dílny Michaela Baye. Během své první sezóny seriál v hlavní roli s Tobym Stephensem získával v průměru solidních 5,3 milionu diváků.

„Neuvěřitelný svět, který Jon Steinberg a Robert Levine vytvořili, pokračuje v odkrývání svých tajemství ve druhé sérii,“ uvedl Carmi Zlotnik, výkonný ředitel stanice. „Flintova cesta je trnitá a okolo něj Jon a Robert vytvořili skvělou pavučinu konfliktů, zrady a pomsty ostatních postav. Věříme, že fanoušci seriálu se budou těšit na další epizody. Máme za to, že třetí řada přinese ještě více dramatu, které seriál proslavilo jak v USA, tak mezinárodně.“

Pro seriál je to tak již druhé předčasné prodloužení. Black Sails dostal objednávku na druhou sérii celých pět měsíců před samotnou premiérou seriálu.

Seriál se na televizní obrazovky vrací s druhou sérií 24. ledna.

Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Carnastea

Carnastea

Jee, tak to je skvělý, mám ten seriál moc ráda, tak tohle potěšilo :)
před 9 roky
Další články k tématu