21. 10. 2014

Fox ukrajuje z Mulaneyho epizod

Fox ukrajuje z Mulaneyho epizod

Na začátku sezóny to vypadalo, že z Mulaneyho bude velký hit. Stanice Fox mu věřila a ještě před začátkem sezóny mu objednala 16 epizod. Seriál nakonec nasadila na neděli v 10:00 a už tento krok mohl naznačovat, že to se seriálem nebude až tak horké.

První výsledky tuto skutečnost potvrdily. Sledovanost 2,3 milionu diváků v premiéře a něco málo přes 2 miliony u druhého dílu společně s ratingy 1.0 a 1.1 vypovídaly velice jasně o jedné věci – z tohoto seriálu hit nebude. A stanice zareagoavala jediným možným způsobem – odebrala seriálu tři epizody a v podstatě určila, že se seriál dočká pouhých třinácti epizod.

V současné době to tedy vypadá, že seriál bude zrušen, ale oficiálně zatím nic nebylo potvrzeno. Zaokrouhlení počtu epizod na „poloviční sezónu“ ale napovídá, že se většího počtu již nedočkáme – leda by se seriál nějakým zázrakem vyhrabal z bídných ratingů. Zatím na to má tři měsíce.

Stanici Fox se navíc tento krok hodí, protože na své místo čekají ještě tři další komedie – Last Man on Earth, která by mohla zaplnit místo právě po Mulaneym, potom animovaný seriál Bordertown a Weird Loners. Navíc bude muset v programu najít místo pro přenosy MLB (Major League Baseball), na které loni zakoupila práva a bude je vysílat příštích osm let.

Magnetky na kliknutí. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu