21. 10. 2014

Fox ukrajuje z Mulaneyho epizod

Fox ukrajuje z Mulaneyho epizod

Na začátku sezóny to vypadalo, že z Mulaneyho bude velký hit. Stanice Fox mu věřila a ještě před začátkem sezóny mu objednala 16 epizod. Seriál nakonec nasadila na neděli v 10:00 a už tento krok mohl naznačovat, že to se seriálem nebude až tak horké.

První výsledky tuto skutečnost potvrdily. Sledovanost 2,3 milionu diváků v premiéře a něco málo přes 2 miliony u druhého dílu společně s ratingy 1.0 a 1.1 vypovídaly velice jasně o jedné věci – z tohoto seriálu hit nebude. A stanice zareagoavala jediným možným způsobem – odebrala seriálu tři epizody a v podstatě určila, že se seriál dočká pouhých třinácti epizod.

V současné době to tedy vypadá, že seriál bude zrušen, ale oficiálně zatím nic nebylo potvrzeno. Zaokrouhlení počtu epizod na „poloviční sezónu“ ale napovídá, že se většího počtu již nedočkáme – leda by se seriál nějakým zázrakem vyhrabal z bídných ratingů. Zatím na to má tři měsíce.

Stanici Fox se navíc tento krok hodí, protože na své místo čekají ještě tři další komedie – Last Man on Earth, která by mohla zaplnit místo právě po Mulaneym, potom animovaný seriál Bordertown a Weird Loners. Navíc bude muset v programu najít místo pro přenosy MLB (Major League Baseball), na které loni zakoupila práva a bude je vysílat příštích osm let.

Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu