29. 1. 2015

New Girl: Schmidt představí matku

New Girl: Schmidt představí matku

Seriál New Girl (Nová holka) už se po zimní pauze vrátil na obrazovky stanice FOX, ale ještě zbývá mnoho dílů do konce čtvrté série a do rozhodnutí, zda bude seriál pokračovat dále nebo ne. Tvůrci nyní nalákali dvojici hereček na epizodní role.

Nejprve se dočkáme Schmidtovi (Max Greenfield) matky, která bude poprvé k vidění během jedné z březnových epizod. Schmidtova matka se jmenuje Louise a vždy má připravenou nějakou nevyžadanou radu nebo kousek čokolády.

Tvář ji propůjčí Nora Dunn. Ta se naposledy představila v sitcomu Mulaney, kde si shodou okolností také zahrála matku hlavní hrdiny. Zahrát by si měla i v novince iZombie.

Druhým hostem bude herečka Fiona Gubelmann, kterou si můžete pamatovat hlavně díky seriálu Wilfred, ale na kontě má mnoho dalších epizodních rolí, naposledy Modern Family (Taková moderní rodinka).

Představí se jako Val během pohřbu jednoho z Coachových (Damon Wayans jr.) kamarádů z posilovny a seznámí se s Jess (Zooey Deschanel) a Cece (Hannah Simone). Epizoda se ve vysílání objeví během března.

A na závěr trochu zákulisních drbů. Zooey Deschanel před pár týdny oznámila své těhotenství a před pár dny ji její přítel požádal o ruku. Na zahraničních fórech se nyní velmi živě diskutuje o tom, že právě její těhotenství může být příčinou předčasného ukončení seriálu. Co myslíte vy?


Co na nové hosty říkáte? Myslíte, že nám Schmidtova matka konečně prozradí jeho křestní jméno? A dočká se seriál prodloužení?

Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Verrush

Verrush

Ono už je někde psané, že seriál má skončit? Tahle 4. série se mi líbí mnohem víc než 3.,tak bych...
před 9 roky
Pajky

Pajky

Nic není potvrzeného, jen fanoušci seriálu diskutují na fórech a často opakují, že fakt, že Zooey je těhotná...
před 9 roky
Další články k tématu