15. 8. 2015

NCIS: LA představí Deeksovu matku

NCIS: LA představí Deeksovu matku

Kriminálku NCIS: Los Angeles v nové sérii navštíví herečka Pamela Reed, kterou televizní diváci znají nejlépe asi z role v Parks and Recreation. Herečka ztvární paní Deeksovou, matku Martyho (Eric Christian Olsen).

„Asi to lidem bude připadat šokující, ale ano… Deeks opravdu má matku!“ sdělil výkonný producent Shane Brennan. „Půjde o velký moment pro Kensi, až se konečně potkají, a ještě o větší moment pro Deekse a další nezapomenutelný moment pro všechny fanoušky seriálu. Zvedneme totiž osobní pokličku u jedné z nejpopulárnějších postav.“

Fanoušci seriálu už dlouho touží dozvědět se více o Martyho minulosti. Obecně se předpokládá, že ho v minulosti potkalo několik problémů. Příjezd mámy by rozhodně nějaké velké otázky zodpovědět mohl. Když už ale nic jiného, alespoň se setká s Kensi (Daniela Ruah), Deeksovou novou láskou.

Reed se objeví v seriálu již v září, tedy buď v premiéře řady, nebo ve druhé epizodě.

Sedmá série NCIS: LA začíná na stanici CBS v pondělí 21. září.


Těšíte se na novou sérii? Jste rádi, že seriál poodhalí něco málo z Deeksovy minulosti? Jste zvědaví, jak dopadne mamčino setkání s Kensi?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Maarti

Maarti

Wow, tak to jsem zvědavá :)
před 8 roky
Další články k tématu