28. 1. 2015

Togetherness: Po čtyřech ke druhé sérii

Togetherness: Po čtyřech ke druhé sérii

HBO vstupuje do roku 2015 stylově. Svůj letošní první nový seriál, komedii Togetherness (Po čtyřech), stanice prodloužila pro druhou sérii. Ta se na televizních obrazovkách objeví v příštím roce.

„Naši milostnou aféru s HBO jsme začali v roce 1983 v ložnici našich rodičů. To, že nám tito úžasní kreativní lidé zajistili druhou sérii Togetherness, je jako splněný sen,“ prohlásili bratři Duplassové v oficiálním vyjádření.

Novinka měla premiéru 11. ledna 2015. Seriál vytvořili bratři Jay a Mark Duplassové. Hlavními postavami jsou manželský pár Brett a Michelle, kteří se snaží znovu zažehnout jiskru ve svém vztahu. Když se k nim domů nastěhují Brettův kamarád a Michellina sestra, čtveřice se musí naučit, jak zároveň žít své sny, a zároveň se pod jednou střechnou nepřizabít.

Druhá série se začne natáčet v Los Angeles později v letošním roce.


Dali jste novince od HBO šanci? Nebo zatím čeká, až na ni u vás přijde ve watchlistu ta správná chvíle? Těší vás prodloužení seriálu? Nebo by se stanice měla spíše soustředit na dramatickou tvorbu?

Fungujeme na liky! Motivuj nás! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Mik

Mik

Super, tak to potěšilo.
před 9 roky
Destinytte

Destinytte

Taky jsem ráda.
před 9 roky
Další články k tématu