11. 2. 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. obsazuje herce z Tomorrow People

===OPRAVENO===

Agents of S.H.I.E.L.D. obsazuje herce z Tomorrow People

Seriál Agents of S.H.I.E.L.D. stále ještě vyčkává se svým jarním návratem a fanoušci vydavatelství Marvel si zatím mohou krátit čas u Agent Carter, ačkoliv jistě nedočkavě vyhlíží návrat svých oblíbenců. Tentokrát přicházíme se zprávou, která potěší hlavně ty, kteří si loni stihli oblíbit seriál The Tomorrow People.

K obsazení Agentů se totiž připojí jeden z hlavních představitelů tohoto seriálu. Konkrétně to bude Luke Mitchell, který hrál Johna Younga. Tento australský herec se ve druhé polovině série připojí, aby nám objasnil o něco víc neobvyklé dědictví Skye (Chloe Bennet). Ta v podzimním finále zjistila, že má co dočinění s Inhumans. Luke Mitchell se představí jako Lincoln, který je popisován jako charismatický člen Inhumans, který pomůže Skye pochopit skutečný rozsah jejího dědictví.

Inhumans byly vytvořeni Stanem Lee a Jackem Kirbym pro komiks The Fantastic Four (Fantastická čtyřka). Jde o skupinu geneticky vylepšených bytostí vytvořených mimozemskou rasou Kree. Disponují zvýšením síly, rychlosti a odolnosti. Tvůrci seriálu Jed Whedon a Maurissa Tancharoen potvrdili, že by mohl prozkoumat mytologii Inhumans a připravit tak základy pro film Inhumans, který je plánován na tok 2018.

Kromě tohoto obsazení máme dobré zprávy i pro fanoušky Lady Sif. Bylo potvrzeno, že herečka Jaimie Alexander si svou slavnou roli v Agentech zopakuje. Bude to mít ale háček. Lady Sif ztratí paměť, nevzpomene si na žádné události z poslední doby. Tím pádem netuší, kdo je Thor, a už vůbec neví, proč je zpátky na Zemi.

Postava se objeví v epizodě, která je do vysílání naplánovaná na 10. března. Samotný seriál se vrátí na televizní obrazovky již o týden dříve, tedy 3. března.


Těšíte se na návrat seriálu? Co na novou postavu říkáte? Zajímá vás, co odhalí Marvel ohledně Inhumans?

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Klik

Klik

Teším sa na oboch, strašne ma zaujíma tá zápletka s Lady Sif :)
před 9 roky
dagsoftware

dagsoftware

Viac by potešil návrat tej druhej vesmírčanky.
před 9 roky
Další články k tématu