23. 7. 2013

Comic-Con 2013: The Tomorrow People

Comic-Con 2013: The Tomorrow People

První epizoda The Tomorrow People bude věrnou kopií epizody původního seriálu z roku 1973. Stejně tak ovšem můžeme říct, že bude věrnou kopií také každého dalšího CW seriálu. Nechybí sexy kluci, sexy holky, super cool nadpřirozené síly, tajemné svícení a hodně záště. No nezní vám to povědomě?

I přes to však TTP obsahuje zajímavé věci. Stephen (Robbie Amell) si myslí, že přichází o rozum, protože se neustále probouzí v cizích bytech a slyší ve své hlavě hlasy. Po čase se ovšem dozví pravdu; je jedním z Lidí budoucnosti, nové generace lidí, kteří ovládají schopnosti teleportace a telekineze. Stephen se teď musí naučit, jak své schopnosti ovládat a těžit z nich. Život bude hned zábavnější! Nebo taky ne.

Protivníkem superlidí je Ultra, společnost v čele s doktorem Pricem (Mark Pellegrino), která se tyto jedince snaží shromáždit na jednom místě a poté asi odstranit z povrchu zemského. Nebo taky ne.

V seriálu se objeví nespočet náhlých zvratů a zápletek a Stephen nakonec neví, zda věřit Priceovi, nebo své nové přítelkyni Caře (Peyton List). Během krátkého panelu na letošním Comic-Conu Amell připustil, že ho první epizoda překvapila. Podle jeho slov ani poté překvapení neustávala. „Další na mě vybaflo ve třetí epizodě.“

Výkonný producent Greg Berlanti vysvětlil, čím ho seriál zaujal: „V osmdesátých letech jsem byl velkým fanouškem původního seriálu. To bylo dávno před kazetami nebo DVD rekordéry. Na vysoké škole jsem se seznámil s Julie Plec a tak před sedmi, osmi lety jsme společně začali shánět práva. Základem seriálu bude ujištění, že lidé nejsou zrůdy, naopak, že jsou výjimeční.“ Pokračoval s tím, že tvůrce původního seriálu, Roger Price, jejich pilot viděl a prý jim ho pochválil. „Rádi bychom čerpali inspiraci z předlohy a k tomu vytvářeli i nové příběhy,“ dodal Berlanti.

Na otázku, jaký je jeho nejnovější zloduch, Pellegrino odpověděl: „Ihned mě upoutala Jedekiahova vášeň a jeho oddanost cíli, kterým je zabití Lidí budoucnosti. Abych byl upřímný, chtěl bych s ním být za dobře. Je to voják, je velmi inteligentní. Tyto kvality mě velmi přitahují. Není to čistě jen zloduch. Vše začalo s touhou pomoct svému bratrovi, který je jedním z nich.“

Většina z vás jistě ví, že hvězda seriálu je úzce spojena s dalším hercem, který na CW působí. Berlanti žertoval o tom, proč do hlavní role obsadil Amella: „Fakt jsem toužil, aby mě někdo pozval k Amellům na rodinný piknik. Nikde žádné tričko. Ne, já jsem Robbieho znal ještě před Stephenem (Arrow). Přišel před nás a naprosto nás odrovnal. Opravdu, všichni, které jsme obsadili, byli naše první volba.“

I když Lidé budoucnosti mají úžasné síly a umí skvěle bojovat, nikdy nemůžou zabíjet. „Tím se budeme zabývat v prvních třech nebo čtyřech epizodách,“ slíbil Berlanti.

Na závěr producent dodal, že jeho snem je získat do seriálu herce z předlohy: „Ten pravý tým snů by tvořil kdokoliv z původního obsazení, aby se u nás vždycky objevili v jedné z epizod.“


Znáte původní seriál? Těšíte se na to, co s námětem CW provede? Seriál se vysílá společně s Arrow… budete mít amellovské čtvrtky? :-)

(Zdroj: Hitfix)

Další díly seriálu
Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
adelka99

adelka99

No původní seriál jsem sice nikdy neviděla, ale mám ráda seriály na CW tak se určitě zkusím dívat:) Jestě ke...
před 10 roky
intrier

intrier

Není to náhoda, jsou příbuzní. Jsou to bratranci nebo tak něco. :-)
před 10 roky
ragelly

ragelly

Myslím, že mluvila o tom, že se postava Robbieho jmenuje Stephen :)
před 10 roky
Další články k tématu