24. 7. 2016

Comic-Con 2016: Legends of Tomorrow

Comic-Con 2016: Legends of Tomorrow

Na společném panelu stanice CW se probíral i jeden z posledních přírůstků rodiny superhrdinských seriálů, Legends of Tomorrow. A že bylo co probírat, druhá řada přichází dřív než řada první.

Na panelu se objevili herci Victor Garber, Brandon Routh, Arthur Darvill, Caity Lotz, Franz Drameh, Maisie Richardson-Sellers, Nick Zano, Dominic Purcell společně s producenty Marcem Guggenheimem a Philem Klemmerem.

Hlavním tahákem části panelu, který se věnoval Legendám, bylo oznámení záporáků pro druhou řadu. Tu tvůrčí tým pojmenoval Legion of Doom. Bude obsahovat hlavní záporáky, s kterými se zatím diváci mohli setkat v Arrowovi a Flashovi – Reverse-Flashe v podání Matta Letschera, Malcolma Merlyna / Dark Archera v podání Johna Barrowmana, Damiena Darhka v podání Neala McDonougha a čtvrtým členem temného týmu pak bude i Captain Cold (Wentworth Miller). Hlavní postavou se stane Reverse-Flash, Damien Darhk pak bude mít pouze roli vedlejší. Kontrakty Barrowmana a Millera pak hercům umožňují se objevovat v podstatě v jakémkoliv seriálu v univerzu.

Druhou věcí, kterou tvůrci divákům nabídli, je trailer na druhou řadu:

I když se Legion of Doom stane v podstatě prvním televizním týmem záporáků, tvůrci nemohli opomenout ani tým těch dobrých. V seriálu se totiž objeví nové postavy, které zatím diváci neviděli – konkrétně se jedná o postavy Obsidian, Stargirl a Dr. Mid-Nite. Jde o členy JSA; casting na ně ale zatím neproběhl.

Už dříve byl do seriálu obsazen Nick Zano jako Dr. Nate Heywood, jinak také Citizen Steel. Stejně tak byla obsazena i Maisie Richardson-Sellers jako Vixen. Rex Tyler, kterého tým Legend potkal ve finále první řady, má jinak přezdívku Hourman a tým ho v druhé řadě určitě znovu uvidí.

Z další části panelu, seriálu Arrow, pak zaznělo, že se Stephen Amell objeví v první díle druhé řady Legend, hned v prvních několika sekundách. Také se vrátí Johnathon Schaech, který v první řadě Legend hrál Jonaha Hexe. Stane se tak v epizodě 6, ve které se také představí výše zmínění členové Justice Society of America Obsidian, Stargirl a Dr. Mid-Nite.

A ještě jedna věc – díky přesunutí Supergirl na CW se na podzim v blíže nespecifikovaném datu (ale mělo by se jednat o 100. epizodu Arrowa, takže cca na přelomu listopadu a prosince) chystá obrovský crossover Flashe, Arrowa, Legend a Supergirl. Tak se těšte.

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
alesanko

alesanko

Roryho hlášky nikdy nesklamú :D A nový záporácky tým vypadá slibně :)
před 7 roky
Koldik

Koldik

na LoT sa este len chystam. caka to tu na disku na zhliadnutie...
před 7 roky
24ron24

24ron24

Tento seriál bola najočakávanejšia novinka minulej sezony pre mňa a nesklamala ani omylom. Milujem týmovky!...
před 7 roky
Další články k tématu