25. 7. 2014

Comic-Con 2014: Legends

Comic-Con 2014: Legends

V našem letošním comic-conovém zpravodajství pokračujeme novinkou od stanice TNT, seriálem Legends. V hlavní roli se představil hashtag #‎DontKillSean­Bean! :-)

Než začal samotný a krátký panel, fanoušci nejprve zhlédnuli první díl seriálu, jenž je natáčen na motivy románů spisovatele Roberta Littella. Poté na dotazy moderátora odpovídali výkonní producenti Howard Gordon, David Wilcox a herci Morris Chestnut, Ali Larter a Tina Majorino.

V kratičkém videovzkazu se přítomným ukázal i samotný představitel hlavní role, herec Sean Bean. Omluvil se, že nemůže být na Comic-Conu osobně přítomen a také zažertoval, že to je možná lepší vzhledem k bezpečnosti fanoušků – smrt si jej prý může najít úplně kdekoliv a kdykoliv. Za to si vysloužil souhlasný potlesk a vřískot fanoušků. Pro ty, kteří neví, o čem je vlastně řeč, dodáme jen, že Sean Bean je jedním z nejčastěji usmrcovaných herců v seriálech a filmech…

Zápletka seriálu, který má na TNT premiéru 13. srpna, se zaměřuje na FBI agenta Martina Oduma (Sean Bean), který má schopnost si pro každý úkol vytvořit svoji novou identitu. Zatímco jeho kariéra je na vzestupu, Martin zjišťuje, že ve skutečnosti nejspíš není tím, kým si myslí, že je. Pilotní díl ukázal hodně akce, výbuchů a také několik zvratů a dalších různých překvapení. Režíroval jej David Semel, scénář napsal Jeffrey Nachmanoff.

David Wilcox by Legends popsal jako psychologický thriller, ve kterém se hlavní postava postupně dozvídá, kým vlastně je. „A dostane docela překvapující odpověď,“ uvedl. Howard Gordon, který stojí také za seriály Homeland či Tyrant pak řekl: „Myslím si, že Martin Odum, Jack Bauer, Carrie Mathison a Fox Mulder se všichni snaží definovat, kým jsou a co dělají. A v tomto případě se opravdu jedná o to, kdo vlastně jsem.“

Ali Larter o své roli řekla, že i když je Crystal velmi silná žena, nebojí se ukázat svoji ženskost a emocionální stránku. Myslí si, že když se bude řídit určitými pravidly, neudělá žádné chyby. „Na tom seriálu něco je – je to temné náročné drama, ale také to je i zábavné,“ dodala.

„Takže vy jste nepřítelem Martina Oduma,“ ptal se moderátor Morrise Chestnuta. „Přesně tak,“ odpověděl Chestnut o své postavě jménem Tony Rice. „A snažíte se zabít Seana Beana,“ pokračoval moderátor v otázkách. „No, není tu, že? Možná jsem to udělal,“ odpověděl Chestnut se smíchem.

Moderátor pak popsal postavu Tiny Majorino, Maggie, jako nováčka. Tina se však ihned ohradila: „Musíte pomyslet na okolnosti. DCO (Deep Cover Operations – Jednotka utajených operací) je velmi elitní jednotkou FBI. Takže je jasné, že se k ní nedostane někdo, kdo neví, co má dělat. Řekla bych, že to pro ty lidi není povolání, je to pro ně poslání.“

Na závěr článku je tu ještě krátký comic-conový trailer. A jak říká Sean Bean: „One does not simply avoid death…“


Těšíte se na Legends? A co myslíte, přežije to tentokrát Sean Bean?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
aaaja

aaaja

Na tohle jsem dost zvědavá... A nejsen kvůli Seanovi :D
před 9 roky
Další články k tématu