25. 7. 2014

Comic-Con 2014: The Last Ship

Comic-Con 2014: The Last Ship

Na letošním Comic-Conu se nezapomnělo ani na novinku The Last Ship a seriál si tak zde odbyl svou premiéru. Událost si samozřejmě nenechal ujít veterán Comic-Conu, Adam Baldwin, který celému panelu jednoznačně dominoval. Byl doprovázen svými hereckými kolegy Ericem Danem, Rhonou Mitra, Travisem Van Winklem, Charlesem Parnellem, výkonnými producenty Hankem Steinbergem, Stevenem Kanem a režisérem Jack Benderem.

Steinberg prozradil, že každá z pěti zbývajících epizod první série bude mít jinou atmosféru, jinou strukturu a jiný tón než první polovina. Čekají nás velké akční epizody i menší emocionální a také návrat Rusů. „Ty ale zmáknem,“ sliboval Dane. Dále se komandér Slattery na chvíli ujme vedení na lodi a v jedné z epizod se budou cestující bát, že se jeden z nich nakazil virusem. „Také se podíváme na to, jak teď celý svět vypadá a jak se s touto novou realitou musí naši hrdinové vypořádat,“ sdělil Kane.

Přestože se zbytek první série vydá jinou cestou, bude to právě finále, které si fanoušci nesmí v žádném případě nechat ujít. „První série končí naprostým cliffhangerem, který celý seriál obrátí vzhůru nohama,“ řekl Steinberg. „Představí úplně nový směr.“ Kane dodal, že druhá série bude obsahovat novou paletu možností, nové problémy a nová dobrodružství.

Když se tvůrci ohlédnou na začátek první série, jsou velmi rádi, že pro svůj hit vybrali právě tyto herce a s castingem jsou spokojení. „Chtěli jsme, aby si divák řekl: ‚Kdyby se tohle stalo ve skutečnosti, chtěl/a bych na lodi skončit právě s takovým kapitánem,‘“ vysvětlil Kane. „Na konci série, nebo snad i dříve, se z postav stanou jednotlivci, na kterých bude lidem záležet – v to všichni doufáme.“ Bender tuto myšlenku ještě rozvedl: „Podle mě je tento seriál o naději… Jak můžeme přežít v tomto nebezpečném, komplikovaném světě, který nám v dnešní době není rozhodně cizí vzhledem k tomu, co se děje na Blízkém východě.“

Baldwin a Dane zdůrazňovali, jak je pro všechny herce důležité, aby pomocí svých postav učinili zadost celému námořnictvu. „Chceme uctít ty, kteří slouží naší vlasti,“ sdělil Baldwin. „Všichni, kteří na seriálu pracují, ví, že tohle je naším cílem.“

Tvůrci i herci jsou ze svého letního akčního seriálu nadšení a ohledně budoucnosti jsou velmi optimističtí. „Doufám, že se seriál udrží a my tak budeme plout ještě deset let,“ plánuje Baldwin.

The Last Ship se vysílá každou neděli na TNT.


Sledujete novinku The Last Ship? Jste zvědaví, co si tvůrci pro diváky připravili ve zbylých epizodách?

Další díly seriálu
Kdo dočetl až sem, musí zaručeně likovat! 
Gabik.029

Gabik.029

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
Addie

Addie

Seriál je vážně skvělý, moc mě baví každá epizoda. Výborně zpracované a herci jsou super, Eric Dane je...
před 9 roky
Další články k tématu